- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
VaniliásRönk #787 üzenetére
Noshát...
Először is én sem gondoltam volna, hogy abban a sok számban tényleg látsz logikát és kiolvasol valami értelmeset.
Legelőször én is VGA-ra tippeltem de a VGA-s fórumban írtam, hogy teszteletem Video Card stab... tesztel és azt mondták, hogy akkor annak jónak kell lennnie.
A második tippem a táp volt, de azt kipróbáltam másikkal. A harmadik a RAM volt, teszteltem mindenhogy, de az is jó(nak tűnt). Namost a rendszerram azért nem logikus, mert mind a kettő egyszerre romlott volna el...
A videókártyának meg mi köze van a Internet explorerhez pl. vagy google chrome-hoz, mert ezek is feszt hibát okoznak és elnézést kérnek konvergenciáért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest