Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamanthaFox
csendes tag
Sziasztok!
az én gondom elég speckó, legalábbis végigböngészve a fórumot hasonlót nem találtam:
A gép rendesen elindul, bejön az asztal, ikonok és minden, majd kb. fél percre rá kék halál és magától újraindul...csakhogy ezután újra beindul, újra csak pár másodpercet megy és megint kék halál, aztán megint újraindul és ezt folytatná a végtelenségig, ha hagynám neki...egyébként az a "gyönyörű" az egészben, hogy kék halál esetén full kék a képernyő és csak egy pillanatra látszik, de semmilyen szöveg nem jelenik meg rajta. Egyébként csökkentett módban elindul a gép, ja, és Win7-em van. Ha valakinek van ötlete, nagyon megköszönném és csak érthetően légyszi, mert nem vagyok akkora pcguru : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Elfelejtettem a film címét
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest