- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két új Meizu mutatkozott be
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #12194 üzenetére
Köszi megkaptam..... igazából nem tudok mit hozzászólni....
Csak annyit h sok sikert....
ui: nem igazán hiszem azt h annyi pénzé megvehetnéd azt a cuccost, alaposan olvasd el az adás-vételi szerződést...szerk: google-be írtam a foglalkozást, nekem 2-nél többet hozott fel....
ui: remélem nem baj h nem priviben írtam...
ui2:
Eladó.... 1 db ipari fémhalogén reflektor... óccsóé..
2 db kvm kábel.
1db adsl modem....
-
DeltaPower
addikt
válasz
george11 #11929 üzenetére
ezzzaazzz
harc, vér, pofonok, atakk
amúgy én is megáldottam ma 2 ph-s kollégát, akik napok óta nem hajlandók válaszolni a privijeimre, pedig jártak ph-n többször is. a harmadik az külön szép, se ide se msnre nem jön fel, telefonja kikapcsolva. még jó hogy vevő és nem eladó vagyok, már tépném a hajam.
(mod) mérnem írja már valaki priviben hogy "szeva DP, itt egy 4200 proci, dfi lappal, alapfeszen 3ghzt megy, 25kért a tied az egész"
-
DeltaPower
addikt
válasz
george11 #11811 üzenetére
nem, hanem ódalt vagy fölűl szíjja.
előlrűl nem szíhat, mer akkó leviszi a szél a soffőr fejit. mer ugye ha farmotoros akkor a soffőr mögött vanik a motor, osztán a soffőrön át meg nem tud színiChaser: mire váltok am2-re, majd kijön egy értelmes ati kártya, mert a zöld nem szép szín
-
God Vazzeg
veterán
válasz
george11 #11676 üzenetére
Vazzz gépe is hátsós, igen
Én sosenem vagyok sumáher, én csak ótózok, és nem gond ha télen megcsúszik, tudom kezelni, szerintem egyszerűbb mint az elsőst
Lehet azért, mert majdnem az összes autóm hátsókerekes volt
1. trabant 601 combi (na ez elsőkerekes volt)
2. opel record 2.0 szíló benzineshátsókerekes
3. polski fiat hátsókerekes
4. BMW 320i hátsókerekesFejlődök
-
-
george11
addikt
válasz
george11 #11655 üzenetére
Ezt meg új Omegáról írták(2002-es):
"Mikor ment, akkor jó volt, de az előző Omegámat meg sem közelítette, sem kényelemben, sem semmiben.Több extra, de semmi más.Pedig a Recaro üléstől színes navigációig minden volt benne.Csak mint kiderült, 2 darabbol volt, meg kb. 5 Omegából vadászták össze a cuccokat hozzá.Motorja vitte a nagy kasztnit, csak elég ciki volt, mikor 3 évesen el kezdett rohadni...Aztán igazából ami tönkremehetett rajta, az tönkre is ment.Annak örültem, hogy nem autómata volt, mert az is biztos összefosta volna magát."
Gondold meg 2X is a cserét, mert lehet nem jársz jobban az újabbal
-
vazzz
őstag
válasz
george11 #11651 üzenetére
Max 2misi, max 2500ccm, kombi nem kell.
Tehát ha szűkítjük a kört, akkor marad az újabb omega, 520 bmw, a6 audi.
Vagyis elérkeztünk oda, ahonnan elindultunk
Nem vagyok egyik típusú sem, nem zárkózom el semmitől, talán az automata váltótól, a japántól, olasztól, franciától, amerikaitól, koreaitól, és a dízeltől -
vazzz
őstag
válasz
george11 #11642 üzenetére
Mert fiatalabbat szeretnék, meg a festése is gallyra ment tavaly, mikor a szüleimnél laktunk fél évig, addig kint parkoltam az utcán, egyszer piszkosul elverte a jég, meg leszarták a madarak, míg nem voltam itthon 3 hétig, majd szétégette a nap és és pici foltokban ledurrogott a festék alapozóig, és nem akarom újrafényeztetni, mer az sok péz, és amúgyis jövőre volt betervezve a csere, de nem tudom mit vegyek, mert nem ismerem a járgányokat, meg amik régen voltak, azokról több infó van, az újabbak meg elég lutrik, mert például régen a vw nagyon jó autókat gyártott, egészen a hármasgolfig, azóta meg nincs egy épkézláb autójuk, ami van az meg méregdrága, ezért nem tudom hogy mit kéne venni, ami tartja is valamelyest az értékét, de úgy látom, hogy ilyen nincs abban az árkategóriában, amiben én gondolkozom, és ha te se tudsz segíteni, és idelinkelsz egy húszéves autót ami akármilyen szép is, de öreg, én meg leírtam, hogy fiatalabbat akarok, ráadásul az újabb omegákról nem is írtál semmit, akkor valószínűleg inkább tápot fogok cserélni, miután lemondtam.
-
vazzz
őstag
válasz
george11 #11634 üzenetére
~6-8000km-t megyek évente, nem használom túl sokat, (robogóval többet megyek) meg nem is vagyok vadállat, így a fogyasztása nem különösebben érint, persze azért bizonyos határokon túl de.
Természetesen gané úton használom, mivel az országban nincsenek jó utak.
Mindenképp valami nagy verdára akarom cserélni, (méreteimből adódóan), és nem túl nagy a választék, ha jót és megfizethetőt akarok venni, és aminek a szervízköltsége és fenntartása se egetrengető.
Gondolkoztam még 99 utáni Omegán, mert igazából a mostanival is meg vagyok elégedve, csakhát kezd öregedni a drágaságom...Csak nem tudom, hogy mik a típushibái.
Asszony a 607-es pözsóért van oda, nekem is nagyon tetszik, de nem tudom, meg merném-e venni... Gondolom annak még drágább a szervizelése, de ezt te jobban tudod, és majd leírod nekem
Szóba jöhet még 5-ös bmw is, de azoknak meg a fiatalabbjai már számomra megfizethetetlenek.. Múltkor hoztunk unokaöcsémnek egy 3 éves 316-os bömöst, nagyon szép, de nem estem hasra tőle, már ami a menettulajdonságait illeti... ami tetszett benne, hogy szépen van megcsinálva kívül-belül, de semmi különleges benne, ami megfogott volna... pedig fullextrás a verda. A legnagyobb bajom csak az volt vele, hogy nem férek el rendesen benne, illetve nem kényelmes (az omega után).
Tehát akkor írhatnál pár sort ezekről a verdákról is, melyiket érné meg a legjobban ezek közül... vagy ha van más ötleted, azt is meghallgatnám. -
God Vazzeg
veterán
válasz
george11 #11636 üzenetére
Apró dolgokon kívül szinte semmit se cserélek az enyémen, amit meg igen, pár forintból megvan. Komolyan elgondolkodtató, hogy érdemes-e lecserélnem újabbra, ha az szarabb
Havernak egy 2004-es BMW 530D van, azt mondja, csak inspekciókor viszi szerelőhöz, akkor is csak karbantartás van, más gondja még nem volt vele
Régi szivar 100-ast hagyjuk, havernak 2 évig volt, abból 2 hónapot tudta használni, többi időt szerelőnél töltötte, és úgy adta el, hogy hibás volt
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest