- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz
george11 #23649 üzenetére
nemtom, de sztem nálatok, Kecskeméten is maga a hálózat optikai, majd oszloptól koax... legalábbis valahol olyasmit olvastam hogy felvásárolt 3 céget a PR egyik városban és azonnal optikázta a hálózatot...
Erre pl bizonyíték hogy általában 5-6os a pingem alap állapotban, ha töltök akkor meg 20-30
de kihangsúlyozom hogy ez félegyháza, nem tom Kecsón mennyire cuppantak rá... -
D@ni88
addikt
válasz
george11 #23627 üzenetére
na volt nekik egy nagyon jó ajánlatuk, 10510ftért ajánlották az alapcsomagos tv-t, a 0ft havidíjas telót, és a 6/1es netet... de mivel tv-t nem nagyon nézün így csak net lett 8é...
a net az jó, csak mostanában volt olyan 1-2x hogy néha bebaszik a net, és 1/1 vagy 2/1 lesz, de 2 órán belül helyre is jött mind2 esetben. amúgy nagyon stabil. 5,8mega megvan a 6ból720 a letöltés és 125 a feltöltés egyidejűleg
csak kíváncsi lennék a 200gbos korlátot mennyire veszik komolyan -
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #23571 üzenetére
Figyeld meg, egy buta kis tréfának, veszik majd a bíróság elött...
Sőt ahogy ismerem Hungarisztánt, még adnak pénzt is mind2 félnek, mert hát na...A papának azért mert szegény és nem tudja etetni az állatokat, (ezért is voltak eladók), a gyereknek meg azért mert nincs pénze állatra .... és a kör bezárolt...
Amúgy ilyenkor sírom vissza a csodálatos Varázs ceruza játékfilmet....
-
fero02
nagyúr
válasz
george11 #23452 üzenetére
Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot
A legvalószínűbb okok:
Nem kapcsolódik az internethez.
A webhelyen problémák állnak fenn.
Lehet, hogy hibásan írta be a címet.Lehetséges lépések:
Kapcsolódási problémák diagnosztizálásaTovábbi információ
Ennek a problémának többféle oka lehet, például:
Nem működik az internetkapcsolat.
A webhely pillanatnyilag nem érhető el.
Nem érhető el a DNS-kiszolgáló.
A DNS-kiszolgáló nem tartalmaz a webhely tartományára vonatkozó bejegyzést.
Ha ez egy HTTPS (biztonságos) cím, kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára, válassza a Speciális lapot, és ellenőrizze, hogy engedélyezve van-e az SSL és a TLS protokoll a biztonsági beállítások között.Kapcsolat nélküli felhasználóknak
Az előfizetett hírcsatornák és néhány, az utóbbi időben meglátogatott weblap továbbra is megtekinthető.
Előfizetett hírcsatornák megtekintéséhez
Kattintson a Kedvencek gombra , majd a Hírcsatornák elemre, végül a megtekinteni kívánt hírcsatornára.Az utóbbi időben meglátogatott weboldalak megtekintése (nem minden oldal esetében működik)
Kattintson az Eszközök menü Kapcsolat nélküli munka parancsára.
Kattintson a Kedvencek gombra , majd az Előzmények elemre, végül a megtekinteni kívánt oldalra. -
bartucc
addikt
válasz
george11 #23299 üzenetére
És ehhez mit szólsz?
[vga hűtés]
Más is használja s3-on, gányolás fórumon volt
(nem én)
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
george11 #23214 üzenetére
Tudtam én hogy jó helyen járok
Jó ott "jómunkásembernek" is lenni, én pl örülnék ha ilyen szép fényes felnijeim lennének mint amik neked az extra.hu-n vannak, mondjuk nem lenne kocsim amire felrakjam őket
Addig is míg lesz lehet elmegyek elvégzem a Gáspárt mert a Gamfos diplomámmal nem nagyon hiszem hogy munkát találok...na megnézem milyen a szemhéjam belülről -
-
Fitta
csendes tag
válasz
george11 #22956 üzenetére
A 180 csak azért annyi,mert többel még nem mertem nyomni szegénynek
De csak azért írtam,hogy nekem eddig simán bevált,válaszolva a zoknis hasonlatra,melyet Punto-s kartárs említett...
Mellesleg 10.9-essel van fent,egyedi tehermentesítő-nyomtávszélesítő kombóval..ha eddig nem ugrott le,akkor ezután sem fogÚgyhogy tuti biztonságos...
ui.
e szívesen mennék 600-al...földön
polírozott papucsokkal!
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #22932 üzenetére
Haggyá má....
Amúgyis most állandóan, vmi Fekete rúzs, fekete rúzs, meg vmi gyökér üveghangú Márknak a kocsog számát nyomatják...
Se egy techno, hardcore, dance se egy kis Rammstein efiersucht semmi "normális" szám... mindennap ugyanazokat a szarokat adják...
-
distvan1
tag
válasz
george11 #22909 üzenetére
Helló!
Köszi a segítséget!
Úgy kellene,hogy mind2-re jó legyen,mert most nexiával fogok járni,a ladát nem bírom most műszakiztatni.
És hát mivel a nexia nem az enyém,így arra nem szeretnék külön felniket venni...
Főleg ha alufelni beesne olcsón
Békéscsabai úton mondták,hogy ott lehet gumikat és felniket elég olcsón venni,így hát gondoltam én is ezt teszem.
Valaki azt mondta nekem hogy a gumi csere 2000ft/felni.
Van ilyen?Mozgókúpos csavarokat tudsz e nekem csinálni/csináltatni?
És ugyanígy tehermentesítőt is hozzá?
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest