- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
cizoe
őstag
válasz
DeltaPower #10698 üzenetére
ez beteg
-
DeltaPower
addikt
-
fero02
nagyúr
válasz
ekrisztian #10685 üzenetére
Azt hiszem ma is elmrad a kép készítés...
-
cizoe
őstag
-
cizoe
őstag
válasz
DeltaPower #10694 üzenetére
HÁt én is csak azért megyek, mert jobarátom lép fel.. BÁr szerintem ha ez a program nem lenne, találnék más kifogást az ivásra.
-
cizoe
őstag
Csumpi. Este valaki jön a GOATMÉT-re? Én ott leszek, bár nem hiszem, hogy nagyon józanul.
-
NoLF
veterán
ismerősöm hirdeti a következőt:
Asus A8N5X alaplap + 3200+ processzor + ATI Radeon 1600Pro 256MB vga + 4x512DDR 400Mhz Kingmax memória.
Külön is meg lehet venni az alkatrészeket.
elérhetőség:
-
aXXon
őstag
Milyen ötletes dolog [link]
-
aXXon
őstag
A sztori a végéhez közeledik [link]
-
D@ni88
addikt
Még mindig eladó !
-
Ramius
őstag
éjlen az esőőőőőőőőőő
-
vazzz
őstag
4
-
poffsoft
veterán
potya... -
greatchaos
addikt
1
-
george11
addikt
válasz
greatchaos #10656 üzenetére
Micsináltá elestél?
-
luci
aktív tag
Na valaki ,2600xt -ét ! Ár nincs ,mondjon akit érdekelel ! Vagy rábólintok vagy nem !
-
george11
addikt
válasz
ekrisztian #10649 üzenetére
Keresek állást, autóvillamossági szerelő végzettséggel érettségivel(májustól)
, OKJ számitógép kezelő viszgával, ABCDEF jogsival PAV2vel...Külföldi munka is jó..
Az Autó Univerzál Kft. azonnali belépéssel keres legalább 1 vées szakmai gyakorlattal rendelkező autóvillamossági műszerész, karosszérialakatos, autófényező munkatársakat. Jelentkezni lehet az ügyvezetőnél: Kecskemét, Csáktornyai u. 4-6. Tel.: 76/485-292.
Neszeneked melóóó
-
george11
addikt
válasz
GrandeP #10625 üzenetére
Köszönet holnap felhívom.
Ma sikerült 12 órát dolgoznom egy 4 órás munkával
Ámdeviszont mestervizsgám nincs, mert ahhoz kell asszem 5 év igazolt szerelői múlt, nekem meg annyi nem volt(papíron).
Érettségi az vanik, a ződkártyához meg nem értek, de két szondát be tudok dugni a kipufogóba és nyomkoni a gombokat azon a nagy hogyishíjjákon -
poffsoft
veterán
válasz
kár érte!
grat a (kinek is?) -
poffsoft
veterán
válasz
fero02 #10666 üzenetére
úgy jobb. hogy talált süllyedt???
Pont tennapelőtt magyarázta az okosságot a postán a hölgy egy kevéssé türelmes kuncsaftnak.....
hozzátettem: elvileg.cizoe: ebből bajod lesz..... jobban jársz, ha keresel egy modot, tüntesse már el a botlásodat, mielőtt más teszi meg....
-
fero02
nagyúr
válasz
ekrisztian #10637 üzenetére
Húeöea bazz, teljesen kiment a fejemből...
Sorry! Na majd hnap délelőtt csinálok róla kinnt az udvaron pár képet faszajó fényviszonyok között.
vazzz: nekem eddig nemsok bajom volt a postával így csomagok/levelek terén...de az utóbbi időben állandóan copok, de csak ha nekem jön vmi.
Amúgy szted megéri pereskedni?
luci: jaja, de semmi több!
poffsoft: nem kell nekem semmilyen nyeremény, csak kapjam meg időben (és épségben) a csomagot. Felénk csak 1* jár a kocsi és értesítőből is mindig csak 1-et szok találni a ladikban...
-
cizoe
őstag
Sziasztok! Mivel sokan járnak Kecsóról SZegedre egyetemre, ezért ide is belinkelem, remélem valaki tud segíteni. infók itt
-
vikcsi
senior tag
ki szeretne venni egy sapphire x1650xt ultimate karit? nagyon vagány... kisebbet szívesen beszámítok ám!
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #10658 üzenetére
Azon vagyok, tettem egy ajánlatot, de még nem reagált rá...
#10655 Ramius : great egy péhámon, nem tudtad?
-
poffsoft
veterán
válasz
fero02 #10629 üzenetére
Ön nyert!
a 2 nap leggyakrabban.
Az értesítő, hmmm,hmmm, ott szoktak anomáliák történni...
Egy hét után aggódni, és a postára bemenni (ui. soxor előferdül, hogy nincs értesítő /kölykök/, oszt a csomi meg dekkol) csakúgy érdeklődni.
Elvileg 2x próbálja a kocsi kivinni, elvileg.....
De értesítőt is elvileg 2x kell hagyni, elvileg..... -
Ramius
őstag
válasz
ez a pléhpofa nem illik hozzád
bár a névhez igen.. -
Ramius
őstag
válasz
greatchaos #10654 üzenetére
hát te hogy nézel ki? megvertek?
-
greatchaos
addikt
Kingmax ddr400-s 1024mb-s memóriamodul 3 nap gar 8k/db
Intel P4 2800 s478 (1mb cache) + hütecs 3 nap gar 8k -
***HG***
aktív tag
Gigabyte HD 2400Pro passzív 1 hónapos minden cuccával dobozában eladó.
Vigyétek mert ez KELL nektek
-
Chaser
legenda
-
aXXon
őstag
válasz
poffsoft #10611 üzenetére
Azért fikázzuk mert szar. Egyébként ha figyelmesen elolvastad, akkor nem én vettem 20ezerért, hanem egy ismerősöm, én csak a szenvedő alanya vagyok a dolognak. A 20ezer forintos dolgot pont azért írtam le, hogy tanulságos legyen, hogy a pcdokiék hogy basszák át az ember. (ha hazaértem megnézem mit írtál az azonnaliba)
Annak aki érdemben tudott segíteni, pl God Vazzeg, előre is köszönöm, most elmegyek az üzemorvoshoz, utána próba.
-
GrandeP
addikt
válasz
DeltaPower #10646 üzenetére
Csak belinkeltem... megláttam és tudtam h meg kell osztanom veletek!
-
DeltaPower
addikt
válasz
GrandeP #10645 üzenetére
konténergép a tied vagy csak belinkelted? radikalmodon láttuk, jót röhögtünk
pchoki amúgy tényleg retek egy bolt, venni akartam mobilrackbe jó öreg 486os ventit, ki is választottam a kupacból 2-3 szimpatikus darabot, erre aszondja csóka hogy "csak bordával együtt, 500/db", mondom akkor tartsa meg.
haverom valami gagyi atx tápot akart venni, de anélkül nem volt hajlandó elhozni, hogy kipróbálná. 10 perc vitatkozás után megengedte neki a boltos, hogy a jó öreg zöld-fekete rövidrezárós módszerrel beindítsa, de csak azzal a feltétellel, hogy "kifizeti, ha leég tőle". nulla szakértelem, és még rá is verték volna az árát, ha véletlen egy szar táp kerül a kezébe, ami amúgy se indul.
sztem essen rájuk valami nagy és nehéz -
GrandeP
addikt
-
Jeti1
tag
Eladó Lexmark X1180 tintasugaras multifunkciós készülék!
A termék apróhirdetése. -
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #10641 üzenetére
Van eladó használt ill-ferroós matrinyám... nem rég vettem a piacon... még pár ezer km biztos van benne....
30 k havonta.... ja és te fizetsz nekem.
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #10638 üzenetére
jujjj ez ilyen brokernet cég?
Sztem felejtsd el.
-
vazzz
őstag
válasz
fero02 #10636 üzenetére
A postáról annyit, hogy épp az imént jött meg az az 50k, amit a január végén utánvéttel feladott IDŐGARANTÁLT PRÉMIUM csomagomért pár napon belül meg kellett volna, hogy kapjak. A csomagot egy kedd délután adtam fel, szerda délelőtt már ott volt a címzettnél. (160km) A pénz, amit a vevő átvételkor átadott a postásnak, ma érkezett meg, nem kevés levelezés és telefonos fenyegetés után. Az már biztos, hogy feljebb fogom vinni az ügyet, akár bírósági szintre, mert egy fillér kamatot se fizettek és egyetlen levelet se küldtek, hogy legalább megmagyarázzák, hogy egyáltalán hogyan fordulhat elő ilyen dolog. Itt már nem csak a pénzről van szó...
-
ekrisztian
őstag
Halott már valaki a Freedomrocks cégről?
R
-
fero02
nagyúr
válasz
GrandeP #10628 üzenetére
Az "odaérésről" nem tudok nyilatkozni...az no comment láthatod. Mikor h sikerül.
Ha levélként lett feladva (2 kg-ig megy úgy asszem) akkor az 2-3 nap, de lehet több is. Ha biggyesztettek rá egy elsőbbségi matricát, akkor másnap kell ott lennie a címzettnél.
Ha csomagként lett feladva, akkor kimegy kocsival a posta, csenget, Te kimész, ha kell aláírod és átveszed. Amennyiben nem vagy otthon, akkor marad az értesítő és Neked kell bemenni a csomagért a megjelölt időpontban.
Vmi ilyesminek kellene lennie.
-
-
GrandeP
addikt
CSak 18 éven felülieknek... nagggyon dúrva... van benne kemény hipháp békejel kézmozdulat is!
UI: Én kérek elnézést!
-
GrandeP
addikt
Georgi11.....
Autószerelőt felveszek, zöldkártya és kisebb javításra, kecskeméti munkahelyre. Mestervizsga, érettségi előnyben. Tel: 20/934-1102
-
Ramius
őstag
Bazmeg george, én azóta azon röhögök
Elképzelem a csávót asrock sapi+mátrix napszemüveg kombóban és végem van -
GrandeP
addikt
Igény felmérés....
Kell -e vkinek ilyen Philips 201B 21" monitor több db is van
Hiba: minimális karc, burkolat sérült.. amik nem befolyásolják a működést.. a karcok a hátulján oldalán vannak a müanyagon
egy db 7 k.... több db (2-3) 5000 huf.
-
Chaser
legenda
Pálinkás jó reggelt mindenkinek!
/nekem csak whiskys jutott
/
-
ekrisztian
őstag
Valszeg a raidkártya volt a ludas bár nemtom patas-é,de nyírtam már ki MBR-t raides kártyával..én is..sztem össze rakták a bótba oszt löktek neki egy bekapcsot kinyírták..idő nincs rá sok jó biznisz van még ma..inkább mondták valszeg winfos újra rak..
..na de én akkor ezzel makembr hokizással tettem rendbe ez kb 8éve volt, és mivel azt nem tudom mit csináltam 2perce..szted emléxem rá hogy kell használni?tegyél fel egy bootmanagert oszt szaladj messzire onnan..
-
GrandeP
addikt
Őszintén tudom sajnálni az olyanokat akiknek a pcdokival dolguk volt...
Én bemnetem procit venni, (akkor még nem ismertem a PH-t) ránéztem a manusra... háát még a szeme sem állt jól!
667mhz-es procit 4000 ft-ért akart adni tavaly.... elröhögtem magamat és megvettem 500 ft-ért egyik ismerőstől.
A Rövid történet lényege.... ha bajdo van szólj nekem és megjavítom, jó áron
ui: Axxon én mindentől függetlenül visszavinném még amíg nem jár le a 3 nap...
ÉS 10 k ból jobbat összeállítanékk.... a maradék 10-et meg munkadíjnak elraknám. -
poffsoft
veterán
mindenki aluszik????
-
poffsoft
veterán
miért fikázzátok annyira? nem olyan rosssz lap az. OEM--ben hammon 5k-ért adja ;boltban, 1-2 év garival, újonnan 10k a intvga-s verziója.
Nekem egy évig volt, semmi baj nem volt vele. Nem nforce, de halál korrekt kis cuccos volt anno. Másrészt az alap lúzernek (mint én)az asrock simán az egyik legjobb választás, szerintem....
Adatokat ki kell mentened, mert mbr baxtatással könnyen nyakonszúrod az egész vinyót (ja, azért kell a 20gb winyó?)szerintem neked nem a fixboot és a fixmbr lesz a nyerő, ebben a felállásban, de a live dvd-den fent van minden okosság (xp PE) ,gondolom EE dvd-d van...
mellesleg válaszoltam az azonnaliban is...
ja, nem ismered a PH!-t, hogy így hagyod magad átbaxni????? 20k
-
akom
őstag
PChokirol nekem is van történetem.
Még anno (1999 lehetett) Bevittem a gépem mert azt sípolta hogy valami gond van a CPU val. (Valami Intel volt 300mhz el) Akkor még nem mertem nagyon beleturkálni a gépbe és úgy láttam jónak ha elviszem valahova. Pchokira került a választás.
Visszamegyek a megbeszélt időpontra, a srác jajj elvagyunk havazva majd holnap.
Mondom jól van hat sok a feladat tuti. Másnap vissza megyek mondja a srác beszart a CPU.
Mondja hogy ennyiért tud bele ( mar nem emlékszem mennyit mondott de valami 2x-3x árat mint amennyiért lehetett volna venni) mindezt csak úgy vettem észre hogy előtte megnéztem neten hogy hogy állnak a CPU árak.(hála magamnak, ennyi erővel lekapcsolhatott volna na de ez az ő árpolitikájuk szóval ezt nem lehet felróni.) Na sebaj. Hazavisz a gép. Hát jól van lerak a földre. Rá fél órával. Latom hiányzik 1 oldallaptartó csavar. Na mondom megnézem még egy kicsit hátha valami kontakt hiba. Szétcsavaroz. BUMM. CPU sehol. Mondom wtf?! kivették volna ? és nem rakták vissza véletlen. Visszamegyek bolt ZÁRVA. Na mondom fasza remélem holnap is emlékeznek majd rám.
Másnap bemegyek elmesélem bajomat. A srác emlékszem a gépre és tuti hogy vissza raktuk a CPUt bele. (Akivel előtte beszeltem meg csinálta a gépet nem volt bent). Kezdett felmenni bennem a punpa hogy jo hogy szar de azért csak vissza kellene adni. Semmi gond. Közbe haver épp (hála istennek) CPUt akart cserélni a gépébe nagyobbra. Benézett ebbe a foshokiba. És látott egy 300mhz es intel procit. És mondta hogy vissza megy megvenni.
Mondom ok akkor menjünk együtt mert én is menni akarok reklamálni hogy azért a régi procit adják már vissza. Betoppanunk meglátom a csávót aki csinálta gépet mondom hogy mi van.
Azt mondja huu megnézi mert lehet nem rakta bele... Kihozza a srác hogy jaj igen "véletlen" elfelejtette visszarakni. Haver eközben mondta a csávónak hogy kellene az a procit amit mondtak. Erre a csávóka furcsa fejjel hááát épp előbb vitték el.
Eddig semmi gond nincs, amíg ki nem derült hogy a proci még is jó csak a Slot 1 nek a hülyesége miatt nem csatlakozott rendesen. Végülis a végén mindenki rájöhetett hogy az én procimat árulták. Ennyi az én kis történetemet. GL @ HF @ WP
Azóta be nem teszem oda a lábam. -
-
kondor
tag
1.
-
kondor
tag
10601.
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest