- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
tcarina
üzenetére
Igen, csatlakozok az előttem szólóhoz a hőfoknál. Korábban nem vártam meg a 20-30percet de ajánlották, kipróbáltam, és van különbség. A pid értéke sem ugrál már annyira ennyi idő eltelte után. Én felsőszűrőt cseréltem ims 35mikronosra, hogy ne kelljen annyit takarítnia, így nem jutnak át a kv szemcsék a vízterítőre, persze ettől a takarítást nem lehet teljes körűen megúszni, de kényelmesebb, amúgy a gyárija is teljesen megteszi.
-
gubabela
senior tag
válasz
tcarina
üzenetére
Kb 20 perc kell, hogy rendesen bemelegedjen. Mikor bekapcsolod tedd fel a kart is a kosárral (kávè nèlkül, csak lazán, ne húzd rá) , hogy az is átvegye a hőt. Szerintem először próbáld beállítani azt a finomságot a darálón, aminèl kb 25 mp alatt lejön egy főzet. Èn javaslom a gyári dupla kosarat tanulni, ha már tudod, hogy mit mièrt csinálsz, akkor ráèrsz cserèlgetni. Kelleni fog mèg tamper( 58mm ) ès tized(század) pontos mèrleg is a megfelelő mennyisèg beállításához. A get upot kicsit owerkillnek èrzem gyakorolni, kár elpocsèkolni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest