Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ábi
tag
PID!

Mondom én is úgy, hogy egy PID nélküli, fejhőmérős Brikolettám van és úton van egy totál manuális 50 éves Arrarex Caravel, aminek pont az egyszerűségében van a varázsa.Az Ascaso gyári hőmérője nem a legjobb. Kicsit rossz a skálázása, mert az espresso tartomány csak 1-2 cm a teljes íven, amin nem a legkönnyebb követni a folyamatot. Pár hónap után ezért is szereltettem PID-t. Emlékszem nekem is sokat esett a hőmérséklet a PID szerint, de az a kazán közepén mért és nem a fejnél, ami a lényeg.
Szerintem kicsit várj ki egy használt, de nem lestrapált példányt fél áron.
Ezek nem autók, itt 3-5 év nem jelent semmit, pláne, ha gondos tulaja volt. Amikor eladod szinte, semmit nem buksz.
Még az 50 éves Caravelek is vígan működnek, és 200 euro alatt nem találsz jó állapotút. -
Bazsee71
őstag
Kezdőként csak azt tudom javasolni, hogy a PID alap feltétel legyen. Lesz bőven változó a hőfokon kívül is. Egyébként kis bojleres gépnél is el lehet érni jó hőstabilitást rézcső tuninggal, de ahogy látom készen szeretnéd megvenni a konstrukciót.
soldier2-vel egyet tudok érteni, főleg, hogy én pl. nem szívesen dekkolnék még azért is percekig a gép mellett, hogy elcsípjem az ideális hőfokot.
-
soldier2
őstag
Ennyiért már kell a PID (mondom én, mikor az 1 milla feletti Line Miniben nincs
. Előbb utóbb meg fogod unni, kivárni, hogy megfelelő hőmérsékletűre hűljön vissza a kazán. Átmenetileg jó, de előbb-utóbb megunod. Igaz, utólag is bármikor beszerelhető. Mivel sokáig kell nézned a konyhában, vedd amelyik jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Előbb utóbb meg fogod unni, kivárni, hogy megfelelő hőmérsékletűre hűljön vissza a kazán. Átmenetileg jó, de előbb-utóbb megunod. Igaz, utólag is bármikor beszerelhető. Mivel sokáig kell nézned a konyhában, vedd amelyik jobban tetszik.