Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
"Az olvasottak alapjan kezd kialakulni egy olyan elképzelés hogy az itt hozzászólók közül sokan jobb kávét főznek mint a bar ban. Remelem nem bántok meg senkit a gondolataimmal, nem gúnyolodni akarok csak megérteni a sok információ lényegét."
És ez így is van. Az itt hozzászólók többsége kitűnő minőségű KV-t használ, gyakorlatilag ultra frisset. Állítom, hogy az itt hozzászólók többsége jobb eszpresszót készít, mint a hazai(külföldi?) vendéglátóipari egységek nagy része. Nyilván nincs 3 milliós gép mindenkinél otthon, de az alapanyag többet számít szerintem mindennél.
-
soldier2
őstag
Melyik része összeegyeztethetetlen az olasz kávékultúrával az itt elhangzottaknak? (már azon kívül, hogy próbálunk pár dolgot számszerüsíteni, hiszen direkt kontakt nélkül másképp tanácsot adni nem nagyon lehet. Más lenne, ha meg tudná mutatni valaki a tutit, de ez sajnos itt még nem megoldott)
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
adpeter
tag
Bizony-bizony. A fórumosok 95%-a jobb kávét készít,mint a
hazai vendéglátó helyek 95%-a! Ez tuti. Igen...még te is Jolti!Már csak azért is,mert itt mindenkire ráragadnak olyan alapvető dolgok
mint például a minőségi alapanyag használata,
a tiszta-karbantartott géppark
alapszabályok és alapfogalmak stb. ami az itthoni egységekre nem jellemzőek.Ez nyilván csak a hazai vendéglátásra igaz. Az olasz más tészta......ott hagyománya van,mint
nálunk a disznóvágásnak. Persze ismerek olyan "Dzsottóst" aki még Italjánban sem tudott inni
számára élvezhető kávét! Fene a kényes belit!"-De nem én vagyok a messiáááááás!!!" "-De te vagy a messiás, hidd el, én csak tudom, követtem már egy párat."
-
ronin s8
senior tag
Hmm.. Ez egy olyan dolog, amit csak a valóságban, kóstolva lehet ellenőrízni. Az itt fórumozók túlnyomó többségének első kézből való információi vannak más nemzetek, és elég sok kávézó kávéjáról. Ezen információk rendben, a maguk helyén szemlélik a gondolataidat...
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Politika
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest