- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
mrrr74 #139876 üzenetére
Közben nem bírtam nyugodni és újra leszedtem az alsó késtartót, holnap megpróbálom UH-s tisztítóval letakarítani. Majd ránéztem a csapágyra is; a csapágy körül minden zsíros, de ez egy önzsírozó csapágy, nem értem hogyan kerülhetett oda, hacsak nem abból és nem is a kávéból, mert olaj szaga van. A motort járattam egy ideig, de nem láttam és nem hallottam semmi különöset.
Érdemes tisztítás után simán csak visszatenni a csapágy tetején lévő kis lemezt, bedobni a késeket és beszabályzás után használni, vagy egy csapágycsere esedékes lenne? Ha igen, azt Pesten hol érdemes cseréltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest