- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TDX
tag
válasz
aradebil2 #12455 üzenetére
Személy szerint nem használtam (sőt, nincs se kotyesz itthon se 3dnyomtató), de máshol már láttam hogy lehet könnyen nyomtatni, gyors kereséssel több opciót is találni. Persze ha zavar hogy műanyag érintkezne a darált kávéddal, akkor nem megoldás. De ha nem zavar, itt egy példa. https://www.thingiverse.com/thing:4219382
-
TDX
tag
válasz
body007 #10720 üzenetére
Fordítási hiba, a VST oldalán a +/- 1.0mm arra vonatkozik, hogy a lyukak mintája mennyire van középen.
Hole pattern is centered to +/- 1.0 mm and placement is oriented for uniform extraction throughout the entire puck.
-
TDX
tag
-
TDX
tag
válasz
RetepNyaraB #10146 üzenetére
Azért van olyan fajta bab és pörkölés, amit nem találsz meg itthon a legjobb pörkölőknél sem. Persze ár/értékben nehéz megverni egyes itthoni pörkölőket, de mindig van feljebb, árban és értékben is, de leginkább árban.
-
TDX
tag
válasz
kmarci25 #9294 üzenetére
Ezzel szerintem nincs gond igazából ha tényleg gyorsan ki tudod venni és nem kell 100x kinyitni egy alapvetően fagyóban tartott nagy zacsit. Én 200g-os zacsikból veszek mindig ki egy-egy adagot amik a fagyóban vannak alapvetően. Ez nálam jól működik, úgyhogy én 1 kg-t inkább azért szétbontanám ekkora részekre.
Többször is volt, hogy 400g-t kétfelé szedtem, egyik fele a fentebbi szerint lett használva, a másik pedig egyből 18g-onként fagyasztva. Amikor a 200g végére értem, összekóstolva a zacskó végét egy külön fagyasztott adaggal egyértelmű volt melyik melyik. Az adagonként fagyasztott jobb volt egymás mellett kóstolva, több íze volt még, de a zacskó vége is azért jó kávét eredményezett.
-
TDX
tag
-
TDX
tag
válasz
kmarci25 #9175 üzenetére
A Helor Flux 106 se kifejezetten hordozható a maga szűk 2 kg-jával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest