- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Szóval: múltkor benéztem, és a goldot raktam a daráló a, nem is sikerült belőle nekemnizlő kávét főzni. Ma kipróbáltam a Mokka Blend-et, és idáig ez ízlik a legjobban. Annyi bajom van vele, hogy "késik" az íz, ezzel lehet kezdeni valamit?
-
vtomi2
őstag
válasz
RetepNyaraB #2582 üzenetére
2. se sikerült, de szerintem rosszul raktam össze a darálót, mert szerintem ugyanakkorára darálta mint reggel. 4 személyes van, még az elején mértem, akkor olyan 18g kávé fért bele.
Most fura íze volt, keserű kávés ízzel kezdett, és nagyon édes ízbe ment át
MIre kitapasztalom elfogy a kávé
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Megjöttek az AVX-es kávék, ha már mokkába vettem őket a Mokka blend-el kezdeném. Van egy Delonghi KG89 darálómm szerintetek mekkora méretre állítsam? Tudom, próbálgassam, de ti hol kezdenétek?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Kávét keresek kotyogóshoz (Bialetti Venus 4), láttam, hogy AVX kávékat ajánlotok, és találtam is nálunk helyet, ahonnan lehet rendelni. . nekifutásra egy Mokka + Gold blend + Brazil santos hármasra gondoltam.
Nálatok mik váltak be?Szerk.: Az kimaradt, hogy nem magyarországról vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest