- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Haló Urak. A Philips automatánkba kellene egy új aquaclean. Arra gondoltam, hogy kipróbálhatnék valami olcsóbb megoldást. Erről az alza-s cuccról van már valakinek tapasztalata, véleménye?
AQUA CREST AQK-00 2.890 Ft
Emag-on most 4800-ért van fent a Philips-es.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #94 üzenetére
Nem hiszem, mert mi is ennyit iszunk naponta, és nálunk is ez a jellemző fogyás. Spar-os zöld kávét szoktunk venni, kb. 2-3 havonta (fél kilós asszem), néha beújítva egy-egy Frei kávéval.
-
echterion
nagyúr
Elégedett vagyok vele. Karbantartani egyszerű, tisztítása még inkább. Minden szépen le van írva magyarul, rajzolva, szóval elrontani sem lehet. A kv finom, de ez alapanyagfüggő is, van 5-6 féle darálási fokozat, nem egy pohárban kell a tejet habosítani, henm csak felszippantja a dobozból a tejet, ami extra kényelmessé teszi a cappuccino készítést. Van egy extra erős fokozata, akkor tényleg más íze lesz a kv-nak, ez is tetszik.
-
echterion
nagyúr
Nicsak, mit találtam.
Évek óta használunk egy Philips Saeco 3000-es kávégépet, még a shell-es akcióban vettük jó áron pár éve (asszem 3 talán). Feleségem zöld kávé párti (nem emlékszem a márkára, ha nem gond), én az ízesített Frei-eket favorizálom és általában cappuccino-t iszunk. Követlek titeket, hátha csurran-cseppen némi infó nekem is, pl. nem tudom, mennyire érdemes apróra őrölni a kávékat? Állítgatom én, de sokat nem veszek észre különbséget közöttük, lehet, botnyelvem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest