Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz
promagus000 #9890 üzenetére
Szerintem egyénfüggő kinek mi jön be. Nekem nespresso kapszula kompatibilis De Longhi van otthon és eddig bármilyen márkából (Lavazza, L'or, segafredo stb) vettem a barátnőmnek kb egyik sem ízlik az ő otthoni Dolce Gusto Nestle kék kapszuláihoz képest.
Mondjuk neki azok az espressok sem ízlenek amiket friss kávészemből készítek rendes géppel, inkább akkor helytte betol egy Goriziana E.S.E podot. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Hibrew H2, H3.. gépek kínából, vagy felárral itthonról. 5in1 gyűjtőnéven futnak.
-
krono.
tag
válasz
Talán a klasszikus nespresso-hoz van a legnagyobb választék gyári, és nem gyári kapszulák tekintetében, de lehet valaki majd kijavít. Mondjuk szvsz hiába a választék, a nespressos kapszulák elég egyhangúak ízben (releváns James Hoffmann videó), én ezért is hagytam ott részben, de 3rd party kapszulákat nem annyira próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged