Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Space marine
üzenetére
Mizudashi kofi lesz a te barátod, nem kell melegíteni max azt a tejet amivel felöntöd.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Space marine
üzenetére
Én 3:45-kor ha délelőttös vagyok.
Megértem ha nem fér bele. Nálam a rutin úgy néz ki hogy bekapcsolom a főzőt amikor bemegyek zuhanyozni, mire végzek már meleg is annyira hogy használható legyen. Darálás-tamper meg pikk-pakk megvan hozzá. Így takarítással együtt 5p alatt megvan az egész. De tényleg megértem ha neked nem jó, mindenki máshogy működik, más rutinok etc. Van másik lehetőség is, pl. automata géppel reggel készíteni, barátnőm így szokta, pár perc alatt bekapcsol, termosz be a fej alá aztán folyik is. De ez plusz beruházás.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Space marine
üzenetére
3in1 formából én még nem láttam bármilyen szinten vállalhatót. Ott azon rugózunk, hogy a knorr, vagy a maggi instant zacskós zöldségleves jobb-e langyos csapvízzel felöntve, vagy akkor már az aldis olcsóbb 200 forinttal és az a tuti

Ha van bent szarvasi, végy bele olyan kv-t amit kedvelsz és nincs is gond...
A témához: ha filtert főzöl este, az lesz legkevésbé kecskeszaros vitriol másnapra.
De az nem presszó: át kell állni más ízélményre. -
DrDobos
őstag
válasz
Space marine
üzenetére
És egy kapszulás gép? Az nem sok idő reggelente
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Arc Raiders
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Megértem ha nem fér bele. Nálam a rutin úgy néz ki hogy bekapcsolom a főzőt amikor bemegyek zuhanyozni, mire végzek már meleg is annyira hogy használható legyen. Darálás-tamper meg pikk-pakk megvan hozzá. Így takarítással együtt 5p alatt megvan az egész. De tényleg megértem ha neked nem jó, mindenki máshogy működik, más rutinok etc.

Mr.Csizmás