Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Szerintem a dolgok soha nem feketék és fehérek. "Alapismeretek, alapfogalmak" nem mindenkinek azonos jelentéssel bírnak. Ennek a topic-nak a címében két szóval is bátorítják a magamfajta sötétben tapogatót: "kezdő", "amatőr". Ezek bátorítanak ám az "utcáról bejönni", ne feledjétek! Akkor is, ha tényleg a teljesen nulláról érkezünk. Akkor is, ha van egy propelleres mákdarálónk, vagy pl. a kapszulában látjuk a megoldást.
Ha innen nézed a gitárhúrt, más lesz a megvilágítása.Ha egy fórum már 8.000 hsz. felett jár, szerintem lehetetlen, hogy megmaradjon a kezdő szinten. A legnagyobb jóindulat mellett is minimum középhaladó lesz.
Én elképesztően sokat tanultam itt, pedig csak harmadik hónapja olvaslak benneteket. És látom, hogy nagyságrendileg többet hozok ki a kicikínai vacakomból, mint ha nem lennék itt. És azt is látom, hogy igen, elkapott a gépszíj, és tervezem, merre tovább... De ezzel nincs mindenki így! Sokan megállnak X vagy Y szinten. Nem baj az. Valahol én is meg fogok.
Valahol te is meg fogsz, aki ezt elolvastad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 7
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás