- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#49155328 #762 üzenetére
1. Nem, ezt nem próbáltam. Nyomásmérőst igen, mert az egyik nagyon ráérő barátomnak volt egy ideig.Egyébként finom kávét főzött, de még a nyomásmérővel is nehéz volt “irányítani” a nyomás erősségét.
2. Nem válaszoltál, de akkor hallgatás beleegyezés, hogy fontos a nyomás mértéke egy kávé elkészítésénél.
3. Innentől kezdve nem értem, hogy pont te, aki magát kávészerető és értő embernek tartod, hogyan tehetsz be ide egy ilyen egyébként aránytalanul drága, és még a megfelelő működéshez nem felszerelt gépet ide? Nem lenne lelkiismeretfurdalásod, ha valaki kezdőként, mert nem tudja, hogy ez így nem jó, megvenné, csak mert te ajánlottad? Kb. olyan, mintha futómű nélküli autót ajánlanál az autós fórumban.
4. Mindegy. Részemről befejeztem. Természetesen nyugodtan ledorongolhatsz valami viszontválaszban, hogy mennyire nincs igazam...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Minden, ami hőszivattyú
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest