Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DrDante666
üzenetére
Még annyit a Mini Millhez, hogy a forgórészt érdemes kotyogásmentesíteni egy tengelyre húzott zsugorcsővel, az állórészt meg befeszíteni pár menet vastagabb celluxszal (mint a Scotch tape).
-
törölt tag
válasz
DrDante666
üzenetére
Inkább olyan 5,5g ami a Mokinába fér. Ami jó benne, hogy megmutatja a kávé ízeit, keserű mellékízek nélkül. A Moka 1 hozzátesz egy kis kesert, akkor is ha kevesebb vízzel próbálom, valószínűleg az eltérő geometria az oka.
Nem mondanám erősnek a főzetet. Szerintem jól tolerálható kezdő koffeinistaként.
Őrlőnek nekem bevált a Hario Mini Mill Plus, használtan vettem itt, újszerűen. Újonnan 10e körül van.A kerek aljú Pascucci kotyogósokat dicsérték régebben, nem tudom hol lehet kapni...
Még a Bialetti Moka Mini Express lehet jó, aminek hajlított csövéből egyből a csészébe landol a kávé.
De ha tejeskávé akkor a Mukka is jó, amíg van hozzá tartalék alkatrész. Legstrapabíróbb a Brikka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Eredeti Lego (ALZA) - Összerakott modellek 8DB - Dobozával együtt!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mr.Csizmás