Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi. Persze ha minőségben előrelépés az mindenképp király volna (a kések is ezért lennének érdekesek, bár nekem presszó vonal fontos csak), de a mostani szinttel is elégedett vagyok. A dial-in nem megy néhány kávénál annyira, legalábbis nem mindennel sikerül jó kis gyümölcsös ízjegyeket előcsalni (ami olyat ígér), de ez lehet a kávé sajátossága is, az impressos Etiópban és Rwandában eddig soha nem csalódtam, a többi kávéjukkal van hogy csak elég generikus ízt sikerül hoznom némi édeskéssel. A legfőbb problémáim a jelenlegi kávékészítés élménnyel az maga a manuális munka + várakozás. 2 kávénál back to back már sok a meló vele.
Tejkiöntőből mit ajánlanátok? Nézegettem ilyen emelt csőrös kiöntőket, most egy alap 350ml-esben készítem a tejet, de felhabosítva már szerintem kicsit túl magasra feljön, így nehéz vele igazán szépet önteni. Talán koxx volt a tej szakértő a topikban?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás