- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cziczas
csendes tag
Használt piac abszolút ajánlott, nyílván állapot függő, kések kopását fontos megnézni mennyire élesek, ha már csak így össze nyomja “malomkő üzemmód” van akkor kopottak, látszik hogy töri és élesek a kávé darabok akkor még ok. De jellemzően minden örlőnek cserélhető a kése, ha kúpos, ha lapos. Azon kívűl a ház kopottsága, funkciók működése lehet fontos szempont.
a konkrét örlőt ha kérdezed, ha jól értem ez a Sage nek a bcg820 néven is menő terméke, itt a fórumon nagyon nagy pozitívat nem fogsz rá kapni, de kezdő otthoni szettnek egy alap jó kávét inni szerintem jó lesz! Egyik rokonomnak iylen van, ő szereti megvan vele elégedve, jó kávékat iszok nála . Szerintem pl a cg8011 től jobb vétel, maga a kávé minőség ugyan az lehet, de a funkciók miatt jobb választás. [teszt is van róla]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NIOH
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest