Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Írtam az AVX-nek, sajnos ehhez a típushoz nincs más kar

Hát, akkor szelavi, használom így, aztán majd a jövőben veszek egy komolyabb gépet, ha úgy alakul. -
tailor
őstag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Köszönöm szépen az infót. 58 mm-es a belső átmérője, tegnap megmértem, de ahogy nézem, a külső átmérő is fontos (a fülekkel együtt)? Pl. ez jó méretű belül, de Viva Style külső átmérője 67 mm, nem 69...
Gondolom 2 mm számít.Tudom, hogy macerásabb, de cserébe finomabb a kávé - kíváncsi vagyok, mit tudok kihozni belőle, bár azért a sok pepecseléstől kicsit tartok
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm szépen az infót. 58 mm-es a belső átmérője, tegnap megmértem, de ahogy nézem, a külső átmérő is fontos (a fülekkel együtt)? Pl.
Gondolom 2 mm számít.
Mr.Csizmás