- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #5269 üzenetére
ezt nem mondod. 4-5 nap alatt kipasszolták a pörkölő masinából a butikba. ez a lidli tud valamit
-
iatti
aktív tag
válasz
Taltos0711 #5152 üzenetére
ez elég gyors lefolyás,meg sok az 1:4. megnéztem az első hozzászólásod,hogy mivel nyomulsz. nem lehet hogy az a harió adta meg magát? azért az nem egy combos cucc. gépet akkor kellene vízkőmentesíteni,ha nem jönne belőle a víz. avval szerintem nincs itt gond. ennél többet ezekből a kávékból nem tudsz kihozni,azért is gyors a lefolyás./hiába volt ez a legfrissebb ami találtál otthon
/ nekem ez kotyogós állagúnak tűnik,de ha neked ízlik,akkor jó. pár sorral feljebb rakott ide sz.zs két videót. na ott van a jó lefolyás.
-
iatti
aktív tag
válasz
Melorin #4919 üzenetére
ezekkel jobban elfog az olasz életérzés
https://www.kavegourmet.hu/img/34503/GOR002/490x490,r/GOR002.jpg?https://www.kavegourmet.hu/img/34503/GOR005/490x490,r/GOR005.jpg?time=https://www.kavegourmet.hu/img/34503/SGIU002/490x490,r/SGIU002.jpg?time=16317999911631735628=1631515058
-
iatti
aktív tag
válasz
Viiktor1989 #4756 üzenetére
ugorj át a hardcore café-ba. ott néz körül
/jó úton vagy/
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
válasz
eastsider #4485 üzenetére
inkább gaggia classic
de szerintem itt informálódj Hardcore café
-
iatti
aktív tag
sötétebb pörinél inkább ront az eredményen az előáztatás. gondolom van a gépedben szűkítő. bőven elég a 8-10s, amíg felépül a nyomás. sőt, nem is biztos hogy kellene ez a szűkítő sötétebb pörinél. de ha már belerakták az enyémbe is a nyomásszabályzóval együtt, egyenlőre marad.
/egy másik olasz vonalon mozgó
/
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #4128 üzenetére
ezmiez?sz.bulcsúabetonban?
-
iatti
aktív tag
válasz
Silent77 #4006 üzenetére
nálam is marad. lehet örökre. /nem nagyképűségből/, keret lenne valami nagyobb dögre,de minek melegítsek egy-egy kávéért 3-5dl bojlereket. bár most ezen a rézbojleresen elgondolkodtam
vagy majd egyszer fragolával csináltatok. persze ha szőrén ellehetne cserélni,akkor indulnák érdre
-
iatti
aktív tag
rámentem én is a schirmer világosabb anyagára. az nz+gc páros nem adta ki a presszó állagot
. ha ez kb másfél hónapos pöri,akkor érdekes. semmi zavaró keserűség nem volt benne, kotyeszba, brikkába jó lehet. mivel a goriziana grand cru elfogyott, hétvégére előveszem a bialetti mini express-t.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #3686 üzenetére
itt már erősen beértünk a kispörkölők világába.
ezért már kap két kiló gondolásokat. vagy a csésze utcából a "kincseket"
pont most megy a héten a locavore.
-
iatti
aktív tag
válasz
ServerWorks #3529 üzenetére
ha pesti vagy, paljoc egyes kerületekbe kiszállít ingyen. persze ezek nem a 3-4rugos ársáv,de ma délután bontottam egy indian chocot,és ahhoz képest hogy először csapoltam és 100% arabika,csak pilláztam a "habon"
-
iatti
aktív tag
válasz
pető bá' #3497 üzenetére
meg egy tizedgrammos mérleg is kell majd. mert 1g-al több vagy kevesebb már nem kevés
ha állandó a súly,meg próbálj egyenletesen meg nagyjából egy nyomóerővel tamperolni. utána már csak a darálóval kell belőni a szemcseméretet. meg a graefeket szokták pofozni,hogy kiadja amit beleraktak. na meg friss kávé!!!
-
iatti
aktív tag
válasz
pető bá' #3495 üzenetére
minden kosárnak megvan az optimális súlyadagja. túl sok vagy kevés se jó. gaggiánál mi ezt úgy szoktuk,hogy a letamperolt kávéra rakunk egy százast. azt felrakod a kart,majd leveszed.ha enyhe a nyomat,akkor jó.ha nagyon benyomja sok,ha nem látszik a nyomat kevés a kávé. nem tudom milyen géped van,de gondolom itt is működne.
-
iatti
aktív tag
válasz
ServerWorks #3465 üzenetére
közben néztem én is.azért egy árat írhatna a kávék mellé.te mennyiért láttad a boltban?
-
iatti
aktív tag
válasz
Ketchup2020 #3453 üzenetére
azért több értelmét látom,mint egész nap az okos telcsit vagy a pléjsztésönt nyomogatná
-
iatti
aktív tag
válasz
pető bá' #3444 üzenetére
mennyit gondolsz adni 1kg kávéért? egy biztos legyen friss pörkölés 1-2hó, meg itt azért a túl világos pöri nem nyerő. a kapuzinernél van a velencei gondolások 1kg 4400ft. vagy ha van a közeledben metró,van a rioba több féle. ezeknél meg kell nézni a dátumot. nekem ez savas volt,pedig ez már sötét pöri. ha pesti vagy,ott van paljoc. bár ez már felsőkategóriás
de a get-up 6000-ért ebbe e masinába kipróbálható lenne. azt ha evvel nem jön az eredmény,akkor váltsál gépet
-
iatti
aktív tag
nem szép dolog kicikizni a másikat.
-
iatti
aktív tag
egyet értek veled. azért a tizenkét kilós mazzer minimet sose próbáltam pofozgatni
sepregetni kellett,meg vizezni a babokat. most hétvégén szedtem szét kitakarítani,azt ment a spájzba pihenni. ahhoz képest hogy kb egy éve volt utoljára szétszedve,nem is volt vészes. a késtartó falcokba pár nap alatt beleül a kávé,utána már nem vesz fel többet. a nichen meg még nem ment át egy kiló, bejáratós még,de a sötét pöriből azért marad ebben is egy kevés. de érezhetően napról napra jobb.
-
iatti
aktív tag
nekem bedobta egyből az adatvédelmi nyilatkozatot,így nem olvastam tovább. de ne legyetek már ilyen maradiak,haladni kell a korral
-
iatti
aktív tag
nem tudom mi az a paplanhab,de ez itt még se a kimaxolós oldal. szerintem csinálja mindenki úgy,ahogy szereti
-
iatti
aktív tag
válasz
koxkids #2924 üzenetére
nincs is azzal semmi gond
zavar keletkezett az erőtérben
ha jól gondolom az nyomifokis karral működik. itt azért nem kell annyira kimaxolni a dolgokat. ennek az az előnye,hogy nem kényes annyira a darálás minőségére.egy átlagos szintet hoz. az már egy piros pont,hogy jobb minőségű őrleményt szeretnél,és veszel egy graefet.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2820 üzenetére
már itt is a 10-12 rugós kávék szaladnak,hogy adagonként megy a fagyasztás?
én elvagyok az 5×20dekás adagokkal.persze én ócsi sötét pörit nyomok
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2758 üzenetére
nálad a két pont
az én szívem már olyan zöld,hogy még a kenyeres papírzacskót is többször felhasználom./viszem benne a reggelimet/,pet palackot csak nordást
meg esetleg kólást találsz nálam.még sörben is üvegest veszek.közben szállítom a sok "szemetet". a millió féle vizet,üdítőt,köztük kedvencem a 2dl cumis babavíz.másik kedvenc témám,ahogy járom a dunántúlt,köztük a bakonyt,szépen megy a fakitermelés.lassan elfogy az erdő.kell a píz új pajeróra,meg aztán az év végi jutalék se jön rosszul az erdészetnél,a levegő meg egyre tisztább.hát nem áll jól a szénánk.
-
iatti
aktív tag
a fehérvári metróban van norda? mert még két palackom van,aztán jön a desztvíz+ásványvíz kombó.
-
iatti
aktív tag
a fotó picit csal,ennél azért sötétebb
jövő héten rástartolok egy nyolcadik havi pörire,vagy ha a 20-as robis lesz frissebb,akkor arra./mi a dátum a tiéden?/ azért ezt is könnyű elrontani ha nem találom el a darálás finomságát. daráltam kotyeszhez egy negyed kilót,majd vissza tekertem presszóra. gyors lett a lefolyás. majd ha jön az nz, a mazzerrel megoldom a família kotyesz+török kávé ellátmányát.
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
-
-
iatti
aktív tag
válasz
Peterhappy #2501 üzenetére
már vagy két éve indítottam a nagytopikban egy két csöves mini express-el. a fiúk barátságosan fogadtak
aztán belecsaptam a lecsóba egy gc+m.mini párossal. most itt hirdetem az igét. gyertek,jöjjön mindenki a hardcore-ba
-
iatti
aktív tag
fehérvári mm-be érdemes bemenni szegedi sötétebb pöriért? kifogytam teljesen kávéból. esztergomból tervezek majd hozni,ha járok arra fuvarba....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Mini PC
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest