Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• >egghead</

csendes tag

válasz Superman #17 üzenetére

[''Nem tud valamelyikőtök valamilyen immunerősítő szert? Én persze nem hiszek a teákban és egyéb főzetekben, de ha tudtok valamilyen hatásos szerről természetes anyagokból, akkor ne habozzatok'' superman ]

Ja én is nagyon sajnálom ami történt anyukáddal és jó, hogy feltetted ezt a kérdést! Tudok egy gyógyszert amit ugyan magyarországon nem forgalmaznak, vannak olyan cégek amik direkt ilyenekkel foglalkoznak.
    Szoval a gyogyser nevét hirtelen nemtudom, mert távolabb van tőlem, de a lényeg az: Hogy amikor az én nagymamámnak rosszindulatú daganata volt, megszereztük neki ezt az IMMUNERŐSíTŐ gyógyszert. és mikor elkezdte szedni, kb. egy hét mulva mondta, hogy határozottan jobban érzi magát. nem mondom, persze nem is lehetne lehetséges, hogy ettől gyógyult meg mert ugyebár ki kellet venni a rákos sejteket, de nagyban hozzájárult a gyógyulásához.

Szal majd nemsokára mondom a gyógyszer nevét és télleg egy tuti tipp!

És jobbulást kívánok!!

• GeorgeTerror

senior tag

válasz Superman #17 üzenetére

Lehet hogy már hallottál róla. Béres csepp nevű cucc. Szerintem nagyon jó ugyanis csak ásványi anyagok meg vitamin van benne. Sok jó dolgot mondtak róla. Megpróbálni meg lehet, ártani biztosan nem fox vele.
    Csak biztatni tudlak ismét. Legyél anyukáddal sokat, beszélgess vele, meséld el, hogy mennyien szorítanak érte.

Aktív témák