Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
>egghead</
csendes tag
[''Nem tud valamelyikőtök valamilyen immunerősítő szert? Én persze nem hiszek a teákban és egyéb főzetekben, de ha tudtok valamilyen hatásos szerről természetes anyagokból, akkor ne habozzatok'' superman ]
Ja én is nagyon sajnálom ami történt anyukáddal és jó, hogy feltetted ezt a kérdést! Tudok egy gyógyszert amit ugyan magyarországon nem forgalmaznak, vannak olyan cégek amik direkt ilyenekkel foglalkoznak.
Szoval a gyogyser nevét hirtelen nemtudom, mert távolabb van tőlem, de a lényeg az: Hogy amikor az én nagymamámnak rosszindulatú daganata volt, megszereztük neki ezt az IMMUNERŐSíTŐ gyógyszert. és mikor elkezdte szedni, kb. egy hét mulva mondta, hogy határozottan jobban érzi magát. nem mondom, persze nem is lehetne lehetséges, hogy ettől gyógyult meg mert ugyebár ki kellet venni a rákos sejteket, de nagyban hozzájárult a gyógyulásához.
Szal majd nemsokára mondom a gyógyszer nevét és télleg egy tuti tipp!
És jobbulást kívánok!! -
GeorgeTerror
senior tag
Lehet hogy már hallottál róla. Béres csepp nevű cucc. Szerintem nagyon jó ugyanis csak ásványi anyagok meg vitamin van benne. Sok jó dolgot mondtak róla. Megpróbálni meg lehet, ártani biztosan nem fox vele.
Csak biztatni tudlak ismét. Legyél anyukáddal sokat, beszélgess vele, meséld el, hogy mennyien szorítanak érte.
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- Anyagi helyzetek és életutak
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest