- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Sziasztok!
Kerestem egy másik programot a gyári PVR2 helyett, és rátaláltam a K!TV-re. A tvtunerek mellé adott programok képminőségével nincs baj, de nem mozog elég gyorsan a kép, tehát kicsit akad. Másodpercenként 25 képkockát látni, na itt 50-et, és ez meccseknél elég feltünő, így nincs az az érzés hogy nem tudom szemmel követni pl az elrugott labdát.
(Más tv programok is tudják ezt a képkocka duplázást, de nálam azok a Leadtek Global tuneremmel nem működnek.)
Másik előnye, hogy rá tud zoomolni a képre, ez ilyen esetekben jön jól: [link] ráközelítés után: (N billentyű) [link] és már ki is van használva a monitor.Ritkán jönnek ki újabb verziók, és ebben van egy hiba ami az én kártyámnál pont előjön. A kártya neve WinFast TV2000 XP Global/TV Global WDM a lényeg hogy van benne egy '/' jel, na erre a névre rá kell keresni a regedittel és át kell írni a '/' jelet egy '-' jelre, és probléma megoldva, amíg nem írom át, nem tudja elmenteni a csatornákat és minden indításnál felajánla a keresést..
A program beállításait itt tárolja: C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\K!TV\ ezt kell elmenteni egy biztos helyre, mert sokáig tart beállítani a csatornákat, legalábbis nálam talált vagy 300-at abból egyesével kellett törölnöm a nagy részét.
weboldal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- E-roller topik
- Jelszókezelők
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest