- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parkolói Vidám Vasárnap
Megdöglött az akksim. Oké, megesik. Beröffent, hat órát járattam, elmentem fürdeni, visszajöttem, nem indult... nyolcadikra nagynehezen elkapta, most megy, de én már le nem állítom.
6 körül hallom, hogy valami duma megy a parkolóban.
Kinézek, sürgés-forgás, bikakábelt keresnek a srácokMondom nekik, hogy a románnál szemben van. Biztos? Mondom tuti... :/
Szlovén gyereknek is kuka lett az akksija, mellette áll a török, összerezdült mindenki mint legyek a szarra, segítsünk (amúgy ez tetszik). Török röffenti a kányát, kábel áthúz, rátesz (itt már fogtam a fejem), ide-oda rakosgatják... töröknek mondom, hogy adjon kis gázt, had pörögjön, szlovénnek mondom, hogy várjá' má' bazeg pár percet, had dolgozzon a kábel.
Fél órán át próbáltuk, megnyekkent néha, de amúgy semmi. Tanakodnak, szerelnek mint az állat... szerelnek... egyik kábelt leveszik, elkezdem mondani, hogy "héélóóó", törökéről leveszik a pirosat, mondom HÉÉÉLÓÓÓ HÉÉÉLÓÓÓ, erre rádobják a treplire... mondom FÁKK STOP, de már késő, húzott olyan ívet, hogy öröm volt nézni, erre a töröké is letérdeltbazdmeg... csóválja a fejét, csóválja a fejét... szerintem soha többet nem segít senkinek. Műszerfala világít mint a karácsonyfa, csekkendzsintől kezdve minden van mint a búcsúban...
Édesf.szom...
Szóval elhatároztam, hogy csinálok kábelt. 8 méter szerintem elég. Vagy nem? Kábelt már kinéztem, 50mm²es réz lesz, a kérdés csak a csipeszek...
[link] erre gondoltam. Vagy ez már overkill azért?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest