- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ellentmondás egyáltalán.
Ha nem arra koncentrálnának, hogy 6 inches játéktelefon vagy kamera legyen, akkor lehetne akár egy telefon is, aminek nem szükséges nehéznek és billegősnek lennie - és ha nem akar a CPU fűteni a játékok és 8K videózás alatt, máris jobban bírja az akksi is.
De amúgy tudom, hogy hülye elvárásaim vannak - vagy vegyek alsó kategóriásat.
Anyaghasználatban pedig simán lehetne olyan, amire nem kell tok és nem egy tank. Nem érdekes, hogy tok nélkül már csak a marketing képeken látjuk a telefonjainkat?
Hiába a titán keret, megy rá a tok úgyis.
-
contaxg
veterán
Ezek a képek képzőművészeti alkotások. A többség jó esetben egy számítógép, de inkább egy mobil kijelzőjén nézi ezeket meg, ami nagyon lerontja a vizuális és/vagy emocionális élményt. Ezért van "hát ilyet én is tudok" érzése sok mobillal kattogtató embernek.
Egy németalföldi portré is pl egy Vermeer vagy Rembrandt kép élőben sokkolóan más mint egy 6,7 collos OLED kijelzőn.
Egyébként hogy ON is legyek az én szememnek az iPhone képek neutrálisabbak. A Samu képek melegebbek és ezért szerintem tonálisan csalnak. Az iPhone algoritmusa szerintem nehezen léphető meg vagy egyáltalán nem. Mondom, ezt úgy hogy szerintem mint telefon egy darab kaki (12-öm van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged