- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
- Újabb fotó mutat Pixelre hasonlító iPhone 17 Air hátlapot
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nem ellentmondás egyáltalán.
Ha nem arra koncentrálnának, hogy 6 inches játéktelefon vagy kamera legyen, akkor lehetne akár egy telefon is, aminek nem szükséges nehéznek és billegősnek lennie - és ha nem akar a CPU fűteni a játékok és 8K videózás alatt, máris jobban bírja az akksi is. De amúgy tudom, hogy hülye elvárásaim vannak - vagy vegyek alsó kategóriásat.
Anyaghasználatban pedig simán lehetne olyan, amire nem kell tok és nem egy tank. Nem érdekes, hogy tok nélkül már csak a marketing képeken látjuk a telefonjainkat? Hiába a titán keret, megy rá a tok úgyis.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Ezek a képek képzőművészeti alkotások. A többség jó esetben egy számítógép, de inkább egy mobil kijelzőjén nézi ezeket meg, ami nagyon lerontja a vizuális és/vagy emocionális élményt. Ezért van "hát ilyet én is tudok" érzése sok mobillal kattogtató embernek.
Egy németalföldi portré is pl egy Vermeer vagy Rembrandt kép élőben sokkolóan más mint egy 6,7 collos OLED kijelzőn.
Egyébként hogy ON is legyek az én szememnek az iPhone képek neutrálisabbak. A Samu képek melegebbek és ezért szerintem tonálisan csalnak. Az iPhone algoritmusa szerintem nehezen léphető meg vagy egyáltalán nem. Mondom, ezt úgy hogy szerintem mint telefon egy darab kaki (12-öm van)[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Villanyszerelés
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest