Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
DaSilva
senior tag
én is kutatok höhö.
az állami k+f pénzek mennyiségétől nem kell elszállni, Draskovics kollega óta a mi területünkön szétosztható pénz a _harmadára_ esett vissza. És nem azért, mert addig selyemmel töröltük a seggünket az intézetben. -
csabika25
aktív tag
Ami tudni kell: rengeteg K+F pályázat van. Általában egy ötlet kell, amivel pályázik az ember. Ha megnyeri, neki lehet állni a problémát megoldani. Ha elmélyedsz egy szakterületen, előbb-utóbb meglátod a problémáit is. Ha a kutatás vezetője jó szakember, akkor ez a probléma akár egy PhD-ig is elvezethet. Ha itt vagy a BME-n, egyszerűen olyan önálló labor témát válassz, ami érdekel, és keresd meg a megfelelő embert. Ha leírod, mi érdekel, talán tudok segíteni.
-
dearbear
tag
Miert/mire jo ez a holovizio? Ahogy en latom ha ket ember leul nezni mar nem ugyanazt fogjak latni... Kismillioszor is vegignezhetsz egy filmet ezen es meg mindig lesznek olyan dolgok amiket kihagytal azert mert bizonyos szogbol nem neztel meg a kepernyore holoviziozas kozben... :Y
-
Drizzt
nagyúr
Hoppá! Ez a holovízió nem gyenge. :Y mit csinálsz te ezzel? Hányan dolgoznak ezen? Hogyan?
-
Én most próbálok belekapcsolódni egy kisebb dologba, egyelőre annyi a csapatmunka, hogy elhoztam az adatátadási felület leírását (=milyen fájlformátumba írjam a dolgaim), és kész. A saját feladatomat meg majd megoldom úgy, ahogy tudom. De ez csak kis kezdő egyetemi projekt, semmi komoly - viszont az elején ilyesmik vannak csak.
-
-NoVa-
veterán
Nem is olyan izgalmas, de jó látni, mikor az emberek egy expo-n az eredmény előtt állnak tátott szájjal.
-
-
Meglátásom szerint egyáltalán nincs szükség arra, hogy 'zseni' legyél. Persze érts a dolgodhoz korrektül.
Inkább fontos, hogy kitartóan tudj foglalkozni ugyanazzal a dologgal, aminek persze a nagyrésze unalmas. Egyébként majd az egyetemen meglátod (infós vagy, ha jól emlékszem), a negyedév környéki önálló labort már kutatásnak is felfoghatod. -
Wolverine
félisten
-
Drizzt
nagyúr
Azt szeretném megtudni, hogy valaki foglalkozik-e a ph-sok közül kutatással\fejlesztéssel? Hogyan mennek az ilyen kutatások\fejlesztések? Mennyire kell kiemelkedő képességekkel rendelkeznie egy kutatónak?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest