Új hozzászólás Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #2471 üzenetére
köszi az infót most már tudom. Én mivel nem programozó vagyok csak azt néztem, hogy át tudom-e írni vagy sem? Megfelel az elrendezése vagy sem?
Kik a jó template írok? -
vincent001
csendes tag
Bocsi az előző stornó mert valamitől megjavult.
Köszönöm mindenki segítségét !
Üdv
-
vincent001
csendes tag
válasz
Speeedfire #2468 üzenetére
Szia,
Köszi nagyon jó mert már működik a fancybox de az oldal elvesztette a reszponzív tulajdonságot.
Így néz ki most a head részem:
<!DOCTYPE html>
<html dir="ltr" lang="en-US"><head><!-- Created by Artisteer v4.0.0.58833 -->
<meta charset="utf-8">
<title>Photos</title>
<meta name="viewport" content="initial-scale = 1.0, maximum-scale = 1.0, user-scalable = no, width = device-width"><!--[if lt IE 9]><script src="http://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script><![endif]-->
<link rel="stylesheet" href="style.css" media="screen">
<!--[if lte IE 7]><link rel="stylesheet" href="style.ie7.css" media="screen" /><![endif]-->
<link rel="stylesheet" href="style.responsive.css" media="all">
<link rel="stylesheet" href="jquery.fancybox.css?v=2.1.5" type="text/css" media="screen" />
<link rel="stylesheet" href="helpers/jquery.fancybox-buttons.css?v=1.0.5" type="text/css" media="screen" />
<link rel="stylesheet" href="helpers/jquery.fancybox-thumbs.css?v=1.0.7" type="text/css" media="screen" />
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="script.js"></script><script type="text/javascript" src="jquery.fancybox.pack.js?v=2.1.5"></script>
<script type="text/javascript" src="helpers/jquery.fancybox-buttons.js?v=1.0.5"></script>
<script type="text/javascript" src="helpers/jquery.fancybox-media.js?v=1.0.6"></script>
<script type="text/javascript" src="helpers/jquery.fancybox-thumbs.js?v=1.0.7"></script>
<script>
$(document).ready(function(){
$(".fancybox").fancybox({
openEffect : 'none',
closeEffect : 'none'
});
});
</script><style>.art-content .art-postcontent-0 .layout-item-0 { padding-right: 10px;padding-left: 10px; }
.ie7 .post .layout-cell {border:none !important; padding:0 !important; }
.ie6 .post .layout-cell {border:none !important; padding:0 !important; }
</style> -
vincent001
csendes tag
válasz
Speeedfire #2462 üzenetére
Szia,
bemásoltam ezt a sort: <script src="script.responsive.js"></script> de nem változott semmit? Ugyan úgy nem működik.Üdv
-
vincent001
csendes tag
válasz
martonx #2463 üzenetére
Senki nem fogja használni csak először azon kezdtem el csinálni és akkor vettem észre ,hogy megvan a reszponzív változat is. De ezen nem működik a fancy. Én nem ragaszkodom ehhez de ez legalább működött.
Én ennyit értettek hozzá, hogy ami az oldalukon le volt írva megcsináltam. -
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
responsive :http://gobandit.hu/55_1html/new-page-5.html
nem responsive http://gobandit.hu/55_html/new-page-5.htmlÜdv
-
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat azért is írtam ,hogy mit küldjek el a html kódokat? js dolgokat? Nektek könnyű mert ti tudjátok mi kell nektek. Én nem.
-
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
Lehet kevés az adat ahhoz, hogy segíteni tudjatok de kérlek akkor jelezzétek milyen infóra van szükségetek.
Adott egy sablon oldal amit sikerült megszereznem normál és reszponzív-ként is.
Próbálok fancyboxot feltenni a képekhez ez a normál oldalon működik is de a reszponzív oldalon nem.
Nem tudok rájönni miért nem működik.Maga a fancybox reszponzív de csak a normál oldalon indul el. A másikon be sem töltődik tehát lehet valami jquery hibát követek el de nem jövök rá mit.
Köszi a segítséget.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Napirajz könyv
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest