- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TonTomika
üzenetére
Ja jó, felfogtam, mi kéne, most látom a belinkelt oldaladat.
"Mert a jQueryt azt nem igazán ismerem és nem tudtam, hogy ezzel is lehet a href attribútumot vizsgálni. "
JavaScripttel mindent lehet "vizsgálni", és mivel a jQuery tulajdonképpen a legtöbb JavaScriptes művelet köré épít egy "wrappert", ezáltal egyszerűbbé téve a használatát, ezért jQuery-vel is mindent lehet "vizsgálni".
Igazából mi értelme a "highlight" class-odnak, ha semmit nem csinálsz vele?
Ha jól értem, itt valami olyasmit csinálsz, hogy hozzáadod az aktív elemhez, meg minden szülőelemhez is... bár ezt nem így csinálnám, de ha már így van, akkor a highlight class-nak adhatnál egy display:block tulajdonságot, hogy eleve nyitva legyen. Vagy hasonló. Mondjuk akkor már másképp kéne elnevezni...
Igazából azt szokták jelezni, hogy melyik MENÜPONT aktív, nem szokás a szülőknek is megadni az aktív tulajdonságra jellemző osztályt.
Lényeg, hogy amikor lekéred az oldalt, akkor a menühöz szerveroldalon kéne hozzácsapni azt a tulajdonságot, amitől nyitva maradnak ezek a menük.Esetleg feltölthetnéd jsFiddle-re a kódot, akkor tuti több kedvünk lesz szórakozni vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő