Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adam_

senior tag

válasz Sk8erPeter #3167 üzenetére

Egyébként ne em-egységeket írogassatok, tök felesleges, hanem nyugodtan használjátok a pixelt:
    http://stackoverflow.com/questions/11799236/should-i-use-px-or-rem-value-units-in-my-css/11803273#11803273

Hát ez se az én ötletem volt, hogy használjunk em-et. :)

Újabb érdekesség felmerült: [link] Muszáj lesz jQuery-t updatelni. Megcsináltam ezt a scriptet, és miután beintegráltam Drupalba amin jQuery 1.4 fut!!, érdekességként tapasztaltam, hogy a nav toggle funkciója, csak "lenyitja a menüt", de visszacsukni nem lehet. Ezt követően kezdtem el gondolkozni, hogy ugyanaz a script, ugyanaz a html/css stuktúra mellett miért nem működik a scriptemben a toggle() a Drupalunk alatt, úgy ahogy kellene. Aztán elkezdtem tesztelni a scriptem Fiddle alatt, és azt tapasztaltam, hogy jQuery 1.9 alatt nem működik az egész. Illetve pontosan úgy viselkedik pl a toggle() hogy csak lenyitja a menüt, ahogy nálam a Drupal alatt is.. viszont jQuery 1.9 és feletti libekkel tökéletesen megy a script. Most nem tudom pontosan, hogy mely funkció támogottsága hiányzik, de egyszerűen úgy gondolom lib.-et kell updatelni, és kész. Nincs kedvem átnézni az egészet, hogy az ősrégi jQuery libhez passzoljon... :)

Holnap lesz egy szép beszélgetésem a kollégával. De már most kivan a t*** a szitutól. :)

Új hozzászólás Aktív témák