- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"De pont tőled 'kaptam meg' múltkor, hogy kezdőknek sokkal átláthatóbb az if-else, így ilyen helyzetben inkább írjunk egy hosszabb if-else-t, mert az beszédesebb mint a switch."
Hol állítottam én neked ilyet?"Na ilyen az amikor akasztják a hóhért, vagy porszem van a gépezetben?
"
Inkább ilyen, ha valaki félreérti, amit tanácsolnak neki. -
Polesz
addikt
Nekem nyugodtan tolhatod akár perl-ben is. Attól hogy valamit nem tudok "helyből" még el tudom olvasni a forráskódot. Egy nagyon bonyolult interpreter van a fejemben
Következő kérdés:
Csak úgy érintőlegesen kérdezném:
Töltök be egy oldalt ami elvégez egy csomó adatbázis műveletet ezért erre várni kell. Jó lenne ha a kezdetkor sikerülne egy forgó nem idegeskedj feliratot kirakni és amikor az oldal kész és betöltődik a táblázat akkor ez eltűnne. Láttam sok oldalon ilyet, egy gyors lökés kellene (akár a szakadékba is
) hogy hol kezdjek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest