- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #2080 üzenetére
Hiába mutogatod nekem a KÜLÖN lapozódat, az senkit sem érdekel, mert az úgy teljesen értelmetlen. Lásd a test4.php?pg=5 és hasonló címeket, amiknél maga a tartalom NEM jelenik meg lapozva, CSAK maga a lapozó. Azzal mit kezdesz? A felhasználó mit kezd vele?
Szerintem mar kezdem erteni, hol siklott felre a beszelgetes. En ugy ertettem, hogy csak maga a lapozo PHP kodja mukodjon JS nelkul. Egyebkent amit latsz lapozo az tenyleg semmi mas csak PHP-s lapozo kod, nem tettem bele megjelenitendo tartalmat, csak mivel rosszul ertettem amit kertel, ezert magat csak a lapozot keszitettem el bizonyitaskent, hogy mukodik az.
UJ LAPOZO <= Igy gondoltad? Ebben semmi JS nincs ahogy kerted, csak natur PHP es a megjelenitendo tartalom. Ugyanaz a kod mint korabban es nalam mukodik.
Ha meg mindig nem ez az amire gondolsz, hogy mukodie kellene JS nelkul, akkor legy szives ird le pontosabban, hogy mit nem akarok az istenert sem megerteni.
-
Male
nagyúr
válasz
OK, szóval az ÉS volt a helyes akkor
Kombinálnom még nem nagyon kellett így.
Vajon tempóban van különbség, hogyha ID majd hasClass() -t használok erre, vagy ha ezen a módon ID.class -szal próbálom meg kiválasztani?
-
Jim-Y
veterán
válasz
Én ott csak egy stringet küldök vissza, nem a tömböt. $oldalak[$page];
Amugy meg azért tömb, mert nem akartam még az adatbázissal is foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest