- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azért nem ártott volna, ha valami konkrét kódot is mellékelsz, hogy lássuk, mivel próbálkoztál...
A problémádat meg azért nem értem, mert egyrészt lehet a .ckeditor()-nak callback-et is átadni, vagyis akár egy "globális" változót is be lehet állítani a callback-ben, hogy OK, inicializálva (igaz, nem szép), plusz van az a megoldás, amit martonx javasolt, ezenkívül én akárhányszor inicializálom itt a CKEditort, nem kapok rá hibát (csak gyorsan összetákolt kód, úgy nézni):
http://jsbin.com/uyizov(katt a kódhoz a jobb felső sarokban lévő "Edit in jsbin.com"-ra!)
Itt kéne lennie annak a hibának, amit írtál?
Amúgy melyik verziót használod, nem lehet, hogy valami régebbit?Szerk.: a CKEditor oldaláról közvetlenül belinkelt kódok néha Forbiddent kapnak, gondolom pár betöltés után (nem következetesen!) tiltják a direkt linkelést, szóval ne várjátok, hogy mindig működik ez a kód... nincs semmi CDN-je vagy github-oldala vagy hasonlója sem a CKEditornak, így kénytelen voltam így linkelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest