Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan jQuery/jQuery UI cuccra lenne szükségem, amivel meg tudok jeleníteni egy hetet, fix tól-ig idősávban (tehát minden nap eleje és vége le van vágva, vagy letiltva), 15 perces osztással. Minden osztáshoz egy sorszám tartozik... jelen esetben ez 1 - 704 közötti számokat jelent. A funkcionalitása olyan, hogy egérrel ki lehet jelölgetni részeket benne, amik nem feltétlenül összefüggőek (tehát egy rakás időszakot kijelölhet), majd ezt egyben el tudom küldeni, lehetőleg úgy, hogy 1 - 704 között mindhez csak egy 0/1 érték jön (ez annyira nem kritérium, csak a végeredmény nekem ilyen formában kell, és így tudnám a leggyorsabban feldolgozni).
Ami még kell, hogy eleve megjelenítéskor már ki tudjak jelölni részeket (gyak. visszaállítok egy korábban bejelölgetett állapotot).Tehát összességében valami ilyesmire lenne szükségem, csak sokkal kevesebb tudással, és főleg nem azzal, hogy minden kijelölésnél felugorjon egy ablak.... egyrészt mert a felhasználónak macera lenne, másrészt mert nekem feldolgozni is sokkal előnytelenebb.
A kérdésem, hogy valaki kapásból rá tudja vágni nekem, hogy mi az a plugin ami ezt tudja, vagy esetleg a linkemen lévőt ismeri, és tudja, hogy vissza lehet ennyire butítani... vagy guglizzak még egy napot, és végül inkább csináljam meg saját magamnak?

(Jelenleg ez nagyon felhasználóbarát módon 704 darab checkbox-szal van megoldva, mivel úgy volt, hogy ezt csak egy pár embernek kell kitöltenie, és nekik is életükben egyszer, szóval kibírják, de megváltoztak az elvárások, és persze azóta már elvárható lett az is, hogy a JS engedélyezve legyen a böngészőben
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest