- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
nagyon nehezen elerhetok el ezek a jatekok.
BG2-t, Neverwintert meg csakcsak ''meg tudom szerezni'', de Planescape: Tormentet egyaltalan nem.
WoW-rol velemenyetek? -
Drizzt
nagyúr
-
corlagon
senior tag
Még eszembe jutott egy poszt-nukleáris rpgféleség: Harbinger. Nem volt egy nagy dobás, kicsit diablo-s. Nézd meg, hátha.
Jó klasszikus RPG-k?
Star Wars: Knights of the Old Republic
Neverwinter Nights
Baldur's Gate 2
+ egy FPS/adventure-rpg: Morrowind
Rpg-ben ezeknél jobbat pc-n ne is keress... -
Trak
addikt
Én ezt várom:
Restricted Area
Bővebben: link
A linken nem minden erről szól, de ki van emelve amit érdemes átnézni. -
n0_gAboR
őstag
csak tudtok valami fasza sztoriu RPG-t mondani...vagy nyissak uj temat mert igy nem nez be senki
-
n0_gAboR
őstag
up
-
n0_gAboR
őstag
azt meg ''sajna'' mar ismertem
hat lehet hogy meg1x vegigtolom oket az lesz a vege.
akkor tagitsug a kort, lehet minden stilus, de inkabb cyberpunk, lenyeg hogy ne csak az legyen a fejlodes h minel jobb fegyver legyen aztan hent (diablo style), hanem legyen vmi story vonal is mint a falloutban. -
Pá
addikt
Sztem inkább nyomd végig mégegyszer a Fallout1-2t, mert utána már minden utánzat csak rosszabbnak fog tünni, hidd el több ilyen nincs.
Mondjuk sztem próbáld meg a Jagged Alliance 2-őt, ugyan nem jövőben játszódik és nem is RPG, de sztem egészen jó játék, manók és törpék garantáltan nincsenek benne, és azt sem lehet modani, hogy a 3Dn vagy a grafikán lenne a hangsúly. -
n0_gAboR
őstag
hat igy screenshotok alapjan sem az online anarchy sem a soldiers of anarchy nem az amit en kerestem
ha esetleg van vmi mas kornyezetben jatszodo, de jo storyval randelkezo rpg akkor az is johet. de a storyvonal fontos lenne!
tehat mmorpg-k kizarva sztem. -
BlackWoOd
aktív tag
Én ezt várom: Bővebben: link
(Angolul még nem láttam, németül már találkoztam vele.) -
Soni.20
tag
Talán Anarchy Online. Mostmár ingyenes is, haverom szerint olyasmi,
szerintem.... hát.... -
n0_gAboR
őstag
Engem anno nagyon megfogott hangulataval ez a game. Valami ilyesmit keresnek, lenyeg hogy kozel vagy távoli jovőben játszódjon, mert ez a manós sárkányos fantasy téma hogyismondjam nem all kozel hozzam
Lenyeges lenne hogy ne csak a zuzason legyen a hangsuly (mint pl Shadow Vault, Fallout tactics) hanem a storyn is!
Es egyaltalan nem gond hogy regi a jatek, meg hogy nem 3D-s, a hangsuly a hangulaton van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest