Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
Nem kis kihívás lesz vérpistikéknek hogy most nem elpusztítani, hanem ezúttal meggyógyítani, feltámasztani kell majd az ellent.
Az nyer, aki több ütést vállal be..
-
L3zl13
nagyúr
"annyira még nem szigorú a vatikán"
Pontosítanék: Annyira MÁR nem szigorú a Vatikán@xsjado93: 1000 vagy akár pár száz évet visszamenni nem elítélendő, csak értelmetlen. Minden nemzet történelmében vannak hasonló, de sokkal frissebb atrocitások.
Ennyi erővel téged is vádolhatnának valami miatt amit a magyarok több száz éve valamelyik hóditó hadjárat során tettek. -
Tasunkó
őstag
Mohameddel senki sem baszakodhat.
-
ttt
senior tag
Arra lennék kíváncsi, hogy Mohamed prófétával mertek-e volna játékot gyártani a f.sz.gyerekek ?
-
flexxx2
őstag
Na ezek is egy híresség (celeb) nevével akarnak eladni egy gyenge játékot
-
sawwy007
csendes tag
Szerintem gizda lesz
-
MageRG
addikt
Izé, az hogy ki mit csinált ezer vagy 100 éve, az már veszett fejsze nyele.
Az lenne nagyon nem mindegy hogy a mai emberek erről hogyan vélekednek.
Ezért akkora probléma, hogy a katolikus egyház csak alig 20 éve méltóztatott hivatalosan bocsánatot kérni a nevében elkövetett bűnökért.
Vagy hogy aktuálisak legyünk, az oroszok jelentős része szerint Sztálin nagy birodalomépítő ****agyerek volt, nem pedig egy népirtó diktátor.
Na off off, befejeztem. -
Szabi®
addikt
Ez csak egy játék, ha arra áll fel a cerka hogy idecitálod a történelmet, hát hajrá. Nem tapintottál sehová, nem vagyok az-az igazán "jókeresztény", csak reagáltam egy butaságra, amit felvetettél egy JÁTÉK ALATT.
Sem megvenni, sem játszani nem kötelező vele, annyira még nem szigorú a vatikán -
Elítélendő visszamenni 1000 évet egy úgymond keresztény tematikájú topiknál, és megjegyzést tenni a történelmi viszontagságokra (ami mellesleg egy reakció volt arra a kérdésre, hogy ez a játék eleget tesz-e a keresztény egyház erkölcsi normáinak) Nagyon érzékeny területre tapinthattam, hogy mindig másikra való mutogatás megy
Pedig az indián holokausztot is keresztények követték el. És igen, teljes mértékben elítélendő, mint ahogy az is, hogy az örmény holokauszttal egyetemben, alig esik szó ezekről a népirtásokról.
-
törölt tag
-
tibaimp
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #9 üzenetére
Én csak a kommentek miatt jöttem, teszek nagy ívben a játékra.
-
Látjátok kapásból több fórumozót érdekel mint egy n+1 japán mmorpg.
-
plömplöm
őstag
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
A Katolikus egyházra gondoltam, ott is a Vatikánra, nem jogvédelmi dolgok miatt!
-
tibaimp
nagyúr
Az Egyház ezt engedélyezte? Vagy meg se kérdezték tőlük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Építő/felújító topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest