Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Kicsit én is erősnek érzem, 5 éve olyan 200-250e körüli bruttó volt ez a szám, én olyan 300e körülre tettem volna most ezt. Lehet, hogy a portálon felülreprezentáltak a pesti infósok, és így torz az eredmény.
Mondjuk gondolom itt tényleg csak az informatikai munka számít, a rendszergarázdákat máshova sorolták. -
-
CounterBoci
senior tag
mert nehezen szánom rá magam. sok helyen úgy hirdetik, hogy szállást is biztosítanak, de nem olyan jó 2-3 hetente hazajönni. az a baj, hogy ilyen szakembert csak errefelé képeznek, pesten és a dunántúlon hiány van, erre meg többlet. kinek van pénze oda költözni? házat venni?
-
bobsys
veterán
ehhh... netoo 100K. LOL. Hát annál már most is többet keresek.
Tudom ez csak az én szempontom, de nekem az MS képesítések cca. 1 millió forintba fájtak. Vagyis az első autóm árába. Nem hiszem, hogy az elköltött pénz és legfőképp az így megszerzett tudás 100K-t érne. Nem azért csináltam, hogy nem tudjak vele mozdulni semerre. Nem ezért tanultam szét az agyamat.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
-
psybu
csendes tag
ha mondjuk nem ügyvezető igazgatónak vettek fel most embert, hanem a te beosztásoddal egyező kaliberű pozícióba, akkor kérjél emelést. nem?
arra ne várjál, hogy majd odamennek hozzád, hogy munkád elismeréséül ők kezdeményezzenek ezen a téren. ha rajtuk múlik, bizony ennyit fogsz keresni míg nyugdíjba nem mész!
komolyan nem értem, mindenki csak morogni tud, közben meg rovázik kiállni a saját érdekeiért, mert ''úristen, mi lenne, ha emelést kérnék''..
ha elszántan adod elő, akkor is ki lehet kalkulálni, hogy a helyedre valószínűleg fel kell venniük mást, annak nulla céges tapasztalata, stb, és egyáltalán nem lehetnek biztosak abban sem, hogy ugyanannyiért elvállalná. ez kétoldalú dolog, amennyire függ a munkáltatótól a munkavállaló, legalább annyira függ a munkáltató is a munkavállalótól. persze mindenki örül, mint majom a farkának, ha talál egy helyet, ahol hagyhatja, hogy majd kizsigereljék.
vadkapitalizmus, és elsősorban magunknak köszönhetjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Tomato firmware
- iPhone topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Egy supportost én még nem láttam 300 bruttót kapni... Sőt őszinte leszek: még sok helyen (pl. egyik nagy német cégnél) is kb 250 bruttót kap egy system owner(persze biztos van oylan aki többet, de ezt az egy embert biztosra tudom)....