Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
carapace
üzenetére
1000 euróért kapsz a belvárosban, északnyugati oldalon jó környéken, új építésű, 2 szobás 50nm körüli lakást a Duna-sziget mellett, közvetlen vasúti és metró összeköttetéssel, a megállótól kettő percre. (Handelskai). A kertvárosi részeken is találni kis szerencsével hasonló áron jó lakást.
A Praterstern éjjel tényleg gázos néha, bár már rááltak a rendőrök és járőröznek folyamatosan szóval sokat javult az utóbbi pár évben. Amúgy meg közel sem megkerülhetetlen, és az egyetlen problémás csomópont.
Óvoda/iskoláról nem tudok nyilatkozni de több kollégának van a gyereke most bölcsi/oviban, senki nem panaszkodik. Van amúgy magyar bölcsi/ovi is.
A lakcímbejelentés tényleg sorbanállós volt, de nekem (3 éve) már nem kellett fénymásolgatni, azóta úgy hallottam javítottak a helyzeten és megy elektronikusan is. Önkormányzatnál sosem jártam, egyszer kell megcsinálni neten a handysignatur-t onnantól minden megy online egészségügytől az adózásig.
Jövedelemadó sávos, de van 13-14. havi fizetés ami alig adózik (valami 10%-ot összesen). IT fizetésekről nincs infóm, szerintem nettó 2500-3000 nem lehetetlen, ebből már félre is lehet tenni minimum 500-at havonta akkor is ha egyedül vagy (+13-14. havi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Motoros topic
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- RTX 50 széria nvidia app kód beaktiválás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest