Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasthomas
tag
válasz
Szmeby
üzenetére
Van pár dolog, amit lehet félre lehetett érteni. Csak a pontosítás kedvéért:
"...Nulla felelősség = nem téged cseszegetnek, ha valami lehal...": A nulla felelősséget nem úgy értettem hogy nem csinálunk egész nap semmit. Rengeteg mindent fenntartunk és üzemeltetünk is. Többek között Frontendet is - s nyilván ha valamelyik job elakad - vagy bármi lehal (pl egy DB/Cluster), be kell avatkoznunk / utána kell járnunk / meg kell oldani. Nulla felelősség alatt olyat értettem inkább, hogy amit igazán csinálnunk kéne, s minket is sokkal jobban érdekelne, abban eredményeket felmutatni, azt nem csináljuk, mert más csapatoktól nem tudjuk azt, amit beszerezni. S ha nem kapunk hozzáférést h mi megcsináljuk, nyilván esélyünk sincs egyről a kettőre jutni. Ezt tudják fent is, de mégsem érdeke senkinek sem, hogy ez változzon.
"A régi cégedhez nem mennél vissza? Úgy tűnik, mintha visszavágyódnál.": Gondolat szinten felmerült bennem - viszont tájékozódásom alapján már még többen elmentek a régi csapatból, ahol voltam. Nőni viszont abszolút nem nőtt. Így nyilván nem, hiszen aki maradt, azt mind ismerem, és tudom h mit lehetne ott kihozni.
"Nem érzek túl nagy különbséget munkatapasztalat és "hobbitapasztalat" között": Szerintem a különbség jelentős. Sok kollégámon érzem hogy rendelkeznek >>5 vagy akár 10 év IT-s háttérrel is, mégis kevés az, amit hozzá tudnak adni pluszt. Semmiképpen sem lenéző szeretnék ezzel lenni - csak szimplán érezhető hogy ki az, aki csak 'elvolt' az eddigi munkája/i során. Amit kapott, megcsinálta. Többet nem adott hozzá - s ezt vitte magával. Jelentősen többet tudnak mint én, de vannak olyasfajta emberek, akik ugyanekkorra tapasztalattal jönnek, s csak úgy árad belőlük a lelkesedés + jó ötletek.
"Fentről alig érkezik valami, mert totális micromanagement van":
Igazad van, rosszul fejeztem ki magam. A micro-management azt jelenti, amit írtál. Mindent szó szerint úgy várnak el, ahogy gondolják. Arra próbáltam itt utalni, hogy ha kialakul valamire igény odafent, az az "alsó" managerekhez mire eljut, háromszor átértékelődik vagy akár meg is változik, mivel olykor lövésük sincs az egész témához nekik. Sőt mi több, ez igen gyakori. Micro-management is megvan nálunk valamilyen formában, de inkább ezt a témát ne feszegessük itt. Nem lényeges összességében.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest