Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Van a családban fizikus doktorandusz. Majd ha megvan doktorija, elmegy versenyszférába jó pénzért dolgozni. Meg lehet találni a pénzt azért egy doktorival...
De amikor azt írogatjátok, hogy a programozó egy senkiházi tanulatlan túlfizetett tuskó (mert nem kellett ám elvégezni nekik az egyetemet, Comenius logo tudással keresik a nagy pénzeket....), Akkor az lehet szúrja a szemem, bocs. Egyetlen infós ismerősöm maradt már csak Magyarországon. Vannak Amerikában, Németben, Osztrákoknál és Angliában is. Sehol nincs az, hogy a saját "kollégái" hívják senkiházinak a szakmabelieket... Tipikus magyar hozzáállás.
Aki meg elvégzett egy 2 hónapos képzést, ne hasonlítsuk már a valódi programozókhoz. Vannak itt is, de a helyén kezeljük őket.Az orvosokat meg azért annyira nem kell sajnálni. Szeretnék én annyit keresni, mint amit az orvos kap zsebbe... De szerintem az asztalos keresetével sem panaszkodnék, aki bútorokat csinálta nálunk.
De ha ti senkiházinak érzitek magatokat, akkor legyen. Bánom is én

Új hozzászólás Aktív témák
- A mesék kalózkapitányai is leokézták az Epomaker analóg klaviatúráját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dacia topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- eladó Flashforge Adventurer 5M 220x220x220mm CoreXY
- Lenovo Legion 5 Pro 16ADR10 - R9 8945HX, 32GB DDR5, 1TB, RTX 5060 - MAKULÁTLAN, 3 ÉV GAR
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest