Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [1st]Diablo

csendes tag

Sziasztok!
    -22 éves Informatikus vagyok
    - Érettségivel
    - Informatikai Rendszergazda OKJ-s képzési papírral rendelkezem.

15 éves korom óta játékokkal, játékfejlesztéssel, szerver üzemeltetéssel (VM Ware) foglalkozom jelenleg is ebből éldegélek.
    A VM Ware virtualizációval 2,5-3 éve dolgozom együtt, van egy erősnek mondható fizikai szerverem és azon vannak a kis projektjeim.

Folyamatosan tanulok a szabadidőmben programozni, PHP, C#, C++, angular js, VB.net rendszeres használatával, sajnos - nemsajnos néha ide kell nyúlnom amikor nagyon elakadok és kilátástalan számomra egy adott feladat megvalósítása, de úgy gondolom ez a közösség erre való, hogy segítsük egymást a fejlesztésben.

Főleg windows beállítottságú vagyok, nem vetem meg a linuxot sem, de a játékszerverem is MSSQL, IIS használatával üzemel, Active Directory környezetben. Cisco-t is tanultam, (CCNA), (IT). Hardveres szakközépiskolába jártam és elég jó a kézügyességem, így bizonyos hardverek javításához is értek, alkatrész csere stb.

Szerintetek ezekkel az ismeretekkel el lehet helyezkedni bármilyen értelmes munkahelyen?

Nekem nincsenek nagy elvárásaim, 160 ezer ft környéki fizetés / minimálbér + utiköltség megtérítése, ezzel sokat kérek? Saját laptopom van, jogtiszta szoftverekkel, van több telefonom is, tehát csak egy mikrosim-et kéne venni a munkás telefonhoz...

Ti hogyan indulnátok el? Nem szeretnék egész életemben robotolni, ezért is foglalkozok a játékfejlesztéssel, mert abban látok jövőt és pénzt, de szükségem volna egy fix állásra ami mellett / amikor nem történik semmi közben tudnék foglalkozni a saját projektjeimmel.

Pesttől 30 perc vonatra lakok, a jogosítványt 2 hete kezdtem el.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák