Új hozzászólás Aktív témák
-
[1st]Diablo
csendes tag
Sziasztok!
-22 éves Informatikus vagyok
- Érettségivel
- Informatikai Rendszergazda OKJ-s képzési papírral rendelkezem.15 éves korom óta játékokkal, játékfejlesztéssel, szerver üzemeltetéssel (VM Ware) foglalkozom jelenleg is ebből éldegélek.
A VM Ware virtualizációval 2,5-3 éve dolgozom együtt, van egy erősnek mondható fizikai szerverem és azon vannak a kis projektjeim.Folyamatosan tanulok a szabadidőmben programozni, PHP, C#, C++, angular js, VB.net rendszeres használatával, sajnos - nemsajnos néha ide kell nyúlnom amikor nagyon elakadok és kilátástalan számomra egy adott feladat megvalósítása, de úgy gondolom ez a közösség erre való, hogy segítsük egymást a fejlesztésben.
Főleg windows beállítottságú vagyok, nem vetem meg a linuxot sem, de a játékszerverem is MSSQL, IIS használatával üzemel, Active Directory környezetben. Cisco-t is tanultam, (CCNA), (IT). Hardveres szakközépiskolába jártam és elég jó a kézügyességem, így bizonyos hardverek javításához is értek, alkatrész csere stb.
Szerintetek ezekkel az ismeretekkel el lehet helyezkedni bármilyen értelmes munkahelyen?
Nekem nincsenek nagy elvárásaim, 160 ezer ft környéki fizetés / minimálbér + utiköltség megtérítése, ezzel sokat kérek? Saját laptopom van, jogtiszta szoftverekkel, van több telefonom is, tehát csak egy mikrosim-et kéne venni a munkás telefonhoz...
Ti hogyan indulnátok el? Nem szeretnék egész életemben robotolni, ezért is foglalkozok a játékfejlesztéssel, mert abban látok jövőt és pénzt, de szükségem volna egy fix állásra ami mellett / amikor nem történik semmi közben tudnék foglalkozni a saját projektjeimmel.
Pesttől 30 perc vonatra lakok, a jogosítványt 2 hete kezdtem el.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD FX
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest