Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacces

őstag

Helló,

Segítséget kérnék, hogy szerintettek mennyit lehet elkérni, állásinterjún:

- PHP: 3+ év munktapasztalat, Symfony framework 1+ év tapasztalat
    - C#/ASP.NET MVC: 1+ év munktapasztalat (tényleg csak C#/EF és ASP.NET, a WPF és WCF semmi, és igazából sosem érdekelt, nem motivál)
    - Java SE: 1+ hónap munkatapasztalat (+ egyetemi évek :)), jelenleg ide vagyok átdobva a cégen belül, mint az egyetlen egy ipari programozó.
    - MySQL olyan középszinten, MSSQL az EF miatt alap, na meg egyetmen az Oracle.
    - Javascript hááát, inkább középszinten (jQuery, AngularJS-ben dolgoztam, most a ReactJS és Meteor-ral ismerkedem)
    - LAMP - hát nem rezzenek be tőle, bár igaz, hogy lassabb vagyok, mint egy rendszergazda, Vagrant-ot használok és abban ubuntu szervereket.
    - CleanCode, Code Review-ot alkalmazom, sőt most a Java team-ben egy kis team leader szerep is jut nekem, én szervezem le a dolgokat, amiket eléggé élvezek is. (van még Ruby on Rails hobbi projektem, az elején kín keservés volt tanulni, de már egész jól megy, illetve Scala tanfolyamot is csináltam coursera.org-n, tetszik az FP hozzáállás)
    Nem rettenek meg ha új dolgot kell tanulni.

Symfony/PHP állásnál mennyit lehetne elkérni? :R
    Nettó 250.000 Huf-ra gondoltam, de ezt soknak tartják.
    Ami számomra azért meglepő, mert a CNC-s haverjaim ezt megkapják fehéren, és más speckó gyártosoriaknak is 170.000 Huf felett vannak.

Új hozzászólás Aktív témák