Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Én értem, hogy mit akarsz mondani, és megértem a helyzetedet, de ez most már nekem is unalmas.
Teljesen felesleges ez a végeláthatatlan vitatkozás, vagy találkozzatok személyesen aztán verjétek meg egymást, vagy haladj a saját utadon és szarjál le mindenki mást.
Tisztában kell vele lenni, hogy mennyit keresnek a szakmádban hasonló tapasztalattal és skill-ekkel, de ha állandóan azon rugózol, hogy ő miért annyit kap én meg miért csak annyit, akkor az nem előre fog vinni, hanem csak visszatart. Nézd meg, hogy mit kell tudni adott tapasztalati szinten adott kiemelkedő fizuhoz, vesd össze a saját tudásoddal és tapasztalatoddal, aztán ha minden megvan akkor irány a főnök, vagy az álláspiac, ha meg nincs, akkor tanulásra fel.
Csak így tudod befolyásolni a fizudat, a saját jólétedet, nem azzal hogy hetek óta itt picsogsz.
Én pl mióta itt veszekedtek már egy-két hete, ahelyett hogy beszálltam volna a buliba lenyomtam minimum vagy 10 tesztet/interjút.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest