- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amellett, hogy mindannyian jogos érveket említettetek, én részben olyan esetre is gondoltam, amik esetén a felfutott cég tulajdonosa alkalmaz valakit a különféle munkák elvégzésére, ő pedig ül a babérokon. Ezzel a fejlődés üteme fennáll. Ugye itt olyan esetről van szó, ahol a cég már nevet szerzett magának, és lehet, hogy nem nyújt jobb minőségű szolgáltatást, mint mások, de népszerűbb, mint a konkurencia, már van egy stabil kialakított ügyfélköre, marketingje, minden, ahonnan garantált a bevételi forrás, ha nem rontja el. Másfelől pedig egyes fejlesztéseket pont azért tud véghez vinni, mert már van tőkéje, be tud fektetni.
De ezek nagyon hipotetikus esetek, mivel mint mondtam, nem szoktam látni lustuló vezetőt. De abszolút el tudom képzelni, hogy működhet. Nem arról van szó, hogy 20-30 év alatt semmit nem dolgozik már rajta, hanem heti 60 óra helyett 20-at, az pedig elég lehet a fejlődések követésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest