- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Miert ne lenne eleg?
En pl. mikor tavaly-tavalyelott Budapesten meloztam kb. folyamatosan, reggel bementem az irodaba (1 ora gyaloglas, ingyen van), este hazamentem (1 ora gyaloglas, ingyen van), hazauton vettem valami kajat, pl. kinainal elvitelre (600-800 forint korul volt a nagy adag). Mas napi rendszeres kiadasom nem volt, es akkor meg napi egy ezresnel sem tartunk. Itt videken kimondottan nagy es finom napi menuket kapsz 800-900 forintert. Ha magadnak csinalsz kajat, akkor meg ennel is sokkal olcsobban megoldod a mindennapi fott etelt. Ruhazkodas megint csak nem egy vagyon, cipot nem veszel minden honapban, ruhabol sem kell minden heten masik (raadasul hasznaltruha-boltokban fillerekert kapsz nagyon jo alig hasznalt ruhakat). Havi 1-2 rendes szorakozas is boven belefer ha esszel csinalja az ember.
Persze ha az elethez feltetlenul nelkulozhetetlennek tartod hogy minden hetvegen 10-20ezreket elbulizzon valaki, akkor mar keves lesz, de azert ezt hadd rohogjem ki
gghrtz:
Latom meg mindig nem erted...
Nem azt mondtam hogy dogoljon ehen, hanem ne varjon szazezreket egy olyan munkaert, amit barmelyik utcarol beesett csavargo is megcsinal olcsobban.
De ha meg igy sem esik le, akkor mondd meg neki hogy menjen be a munkahelyere es kozolje a fonokevel hogy mostantol netto 100ezres fizetest ker. Aztan mikor rohogve kirugjak es masnap mar mas fog minimalberert takaritani helyette, akkor talan majd megerted hogy hogyan mukodik (a munkaeropiacon is) a kereslet es a kinalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gumi és felni topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest