Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fido01

aktív tag

Sziasztok!

Korábban már írtam, hogy pénzügyről nyergelnék át IT területre, azóta elég sok víz lefolyt a Dunán, kicsit elhúzódott a házvásárlás.

Sok segítséget kaptam tőletek, így végül az itteni tanácsok alapján és azóta aminek utánajártam a PM irányba gondolkozom, mert a hirdetéseket nézve talán ott egy business tapasztalattal és 5+ év vezetői rutinnal el tudnék helyezkedni.
    Viszont újfent kíváncsi lennék a véleményetekre. Én abban gondolkozok, hogy nagyobb cégeknél próbálkoznék, hátha ott több esélyem van shadowworkolni és megtanulni azt ami hiányzik. Ez reális, vagy ideje lenne keresnem valami képzést/certit?
    Illetve hol érdemes ilyen cégeknek utánanézni?
    Profession, NFJ, LinkedIn trión kívül van értelme máshol is keresni?
    Ha már keresés a hirdetések túlnyomó többségében nincs fizetés írva, ahogy itt korábban olvastam van aki szerint 2022-es Hays reális, valaki szerint az +20%. viszont az én helyemben ti hova pozícionálnátok magatokat? Junior mert nincs konkrétan PM tapasztalatom vagy med/senior mert egyébként sok olyan soft skillem, illetve üzleti ismeretem van ami korrelál a leendő területhez?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák