- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Úr
tag
Ezek szerint ellenkező tapasztalataink vannak. Persze mint mindenhol, itt is cége válogatja... Nálunk egységes bérszintek vannak (kis német vállalat bécsi irodája), a tapasztalat és a munkakör a mérvadó. Csak osztrák kollégáim vannak. Az egyikkel fizetésről is beszéltünk, akkor kezdett a cégnél, amikor én, csak neki 1 évvel kevesebb szakmai tapasztalata van. A fizetése kevesebb vagy 30%-kal, mint az enyém.
Az itteni magyar ismerőseim közül mindenki azt mondja, nem bánnak vele másként, mint az osztrákkal. Direkt meg szoktam kérdezni, mert az otthoniaktól (akik sose dolgoztak még külföldön) rendszeresen hallom, hogy "azok utálják, lenézik, lehúzzák a magyarokat". Elhiszem neked, hogy ismersz negatív példát is (a sajátod), de szerintem inkább a te eseted a kivétel, nem a szabály.
Amúgy biztos nettó fizetésekről beszélsz? Nettó 4-5000 euró már igen kemény manageri fizetés, vagy eléggé speciális területen 5+ év releváns tapasztalattal lehet reális. Itt szinte csak a legjobb szabadúszók keresnek 5000 felett. A német helyzetet nem ismerem, meglepne, ha ilyen jelentős különbség lenne a két ország között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest