- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
H A M M E R
csendes tag
válasz
attiati
üzenetére
Közgáz diplomával miért nem mész könyvelés irányba? Az nem érdekel?
Én azt látom, hogy a könyvelők kimagaslóan jól keresnek, vagy extra keveset dolgoznak. Áfás KATA-s ként kerestem könyvelőt egy éve (itt nem kötelező könyvelő, de én is, és sok ismerősöm úgy van ezzel, hogy megér pár ezer forintot, hogy ha sürgősen be kell adni valami dokumentumot, akkor nem kell órákat neten keresgélni, ellentmondó fórumbeírásokból kitalálni, hogy mi a helyzet vagy több száz odal jogszabályt elolvasni gyorsan, hanem megkérdezem a könyvelőt és kész). Általában havi 5 perc feladat kitölteni az ÁFA bevallást, néhány kattintás, ezért a könyvelők úgy hogy nem vállalnak felelősséget (nem kötnemk szerződést, vagy kötnek szerződést, de nem a saját ügyfélkapujukról küldik el a hivataloknak a dokumentumokat) havi 5000 Ft ot kérnek. Ha felellősséget is vállalnak, akkor ez az összeg a duplájáról indul.
Nekem ez így is megéri, mert órákat spórolok meg, hogy nem kell jogszabályokat böngészni. Viszont a könyvelő egyszer elolvas minden szabályt, aztán utána már töb száz ügyféltől el tudja kérni érte a pénzt. 5 perc 5000 Ft nál 60.000 Ft os óradíjról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy vagy nagyon sokat keresnek a könyvelők, vagy nagyon keveset dolgoznak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad L450 használt notebook olcsón
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest