Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
ez a fa cucc nagyon bejön nekem is....fa +rozsdamentes cumó..nagyon jól néz ki.és bármihez illik,nagyon designes szerintem
te figyelj a hűtéssel kapcsoltban....a vga-t meg lehet fujatni oldalról egy 8-as ventivel...vagyis igazán mi a jobb????
ha fujatod hideg levegővel vagy ha fordítva van rakva azaz kifele viszi a meleget..ugye?
tehát azzal többet érsz el ha fujatod hideggel nem???közvetlen rá..vagy a memókra.
mrár lassan megvannak a tervek.kéet küldenél a garvirozódról fejjel?kíváncsi vagyok..thx
valami új modd?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% - ASUS TUF Gaming 1000W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Fractal Design North Charcoal Black - lemezes oldalú
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest