- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FattyDove #24 üzenetére
"Ja, akkor csak ilyen trust me bro dolog, ami ráadásul nem is igaz. Ok"
Tehát akkor nyíltan lehazugoztál. Klassz.
A "bro" jelen esetben a "fórumtársat" jelenti, és számomra legalábbis evidens a fórumtársak tisztelete.
Megosztottam egy tapasztalatomat, és nem igazán értem, hogy miért hazudnék ezzel kapcsolatban. Nyilván nem teszem, és senkinek semmi oka azt feltételezni rólam, hogy kamuzok -- mondjuk úgy, hogy nem szolgáltattam erre okot.
Arra viszont jó okom van, hogy igényed ellenére személyes adatot ne adjak ki magamról. (Nem is értem, hogyan gondolod, hogy ilyet mástól elvárhatsz.) A személyazonosságom nyilvános (jövő héten lesz harminc éve, hogy ezt a nicket használom a neten, számtalan kereshető helyen szerepel a nevemmel, sőt, címemmel együtt), és csak hab a tortán, hogy az általam leírt (szerinted meg nem történt) keresést a titoktartási kötelezettségem körébe eső munkám során indítottam, igencsak karakteres keresőszavakkal.
MaCS
-
Foglalt név
addikt
válasz
FattyDove #24 üzenetére
Kicsit érdekes azért, amit itt előadsz.
Eléggé utálom a google-t, ezért akkor szoktam csak elővenni, ha sem a kacsa, sem a bing nem talál semmit. Ebből számomra értelemszerű, melyik a legjobb, még akkor is, ha átlagos helyzetekben a többi is használható.
Ez tapasztalat, ami több példa alapján, hosszú idő alapján lecsapódik.
Veleszületett probléma mentes emberek nem fognak az egyes példákra emlékezni. Ha ezt várod el, akkor remélem, hogy kötekedsz. -
válasz
FattyDove #10 üzenetére
Szerintem meg sajnos de... Éppen az ünnepek között volt egy netes kutakodást igénylő menetem, és nem tűnt fel, hogy Edge/Binget használok. Kb. 10-15 perc keresésfarigcsálás után jöttem rá, hogy hülye vagyok, és áttértem a Google-re, ahol második keresésre megtaláltam mindent.
A hírrel kapcsolatban meg érdekes kérdés, hogy MI terén hogyan tudják lenyomni a Google-t...
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen processzort vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Napelem
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest