- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vevőjelölt
tag
válasz
Winner_hun #6063 üzenetére
Én például. Csak a rutinvizsga után vezethettem a tanpályán kívül.
Hiába enged az oktatód vezetni, hogyha induláskor lefullasztod a motort, menetközben a pedálokat vagy a váltókart figyeled.. Így közveszélyes a tanuló, és sokan akkor vezetnek elősször autót. Na, ezért nem szabad a rutinvizsga előtt a forgalomban kódorogni. -
Vevőjelölt
tag
Engem nem aggaszt ha neked kevesebből is megvan az oktatás, de azért érdekel, hogy hány perc vezetés volt egy-egy órában, megvolt-e az éjszakai+a távolsági menet is. Illetve mennyit szaladgáltál az oktatód ügyei miatt?
(Némi kötözködést olvastam ki az utólsó mondatodból, de én itt be is felyeztem.) -
-
Vevőjelölt
tag
Na, nekem ezeket kellett megcsinálni a rutinvizsgán:
A kötelező dolgok: az autó elindulás előtti ellenőrzése, aztán elindulás-haladás-célmegállás, elindulás-gyorsítás-megállás intenzív fékezéssel, hátramenet legalább 20 méteren egyenesen!!, szlalom menet előre -megközelítés, megállás-elindulás emelkedőn.
Ezek után még van négy feladat amiből egyet kiválasztottam, és azt kellett megcsinálni.A vészfékezés témához: ki az az ember aki vészfékezés közben még ráér arra is figyelni, hogy na mostmár alapjáraton megy a motor, mostmár akkor kinyomom a kuplungtot is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest